IZRAĐENA ZA DINAMIČNE VOZAČE

MAZDA3 HATCHBACK 2024

KONFIGURIRAJTE SVOJU MAZDU

IZVANREDNI DIZAJN KOJI POKREĆE VAŠ DUH

Mazda3 Hatchback pobuđuje sva vaša osjetila – od protočnih krivulja i senzualnih linija aerodinamične karoserije do pedantno izrađene unutrašnjosti. Kad je na cesti, osjećaj sportske vožnje uvjerit će i najzahtjevnije vozače.
 

KONFIGURIRAJTE
SVOJU MAZDU3
HATCHBACK 2024

KONFIGURIRAJTE SVOJU MAZDU
Umjetničko djelo na kotačima

Svakodnevnu vožnju Mazdom3 Hatchback pretvorite u uzbudljivu avanturu. Zahvaljujući našim najnovijim motorima Skyactiv s tehnologijom Mazda M Hybrid možete računati na izvanredne performanse, učinkovitu potrošnju goriva i fantastičnu odzivnost.

Probna vožnja
Povezanost

Mazda3 2024 dolazi s poboljšanim značajkama povezivosti i sustavom informiranja i zabave. Svoje omiljene aplikacije možete upotrebljavati putem bežičnih aplikacija Apple CarPlay®² ili Android Auto™². Head-up zaslon sada može prikazivati i upute za smjer iz aplikacije za navigaciju na vašem telefonu.

Čisti užitak na cesti

Svakodnevnu vožnju Mazdom3 Hatchback pretvorite u uzbudljivu avanturu. Zahvaljujući našim najnovijim motorima Skyactiv s tehnologijom Mazda M Hybrid možete računati na izvanredne performanse, učinkovitu potrošnju goriva i fantastičnu odzivnost.

PROBNA VOŽNJA

VAŠA VAS MAZDA3 2024 ČEKA

Jeste li spremni naručiti ili zatražiti više pojedinosti o financiranju? Izračunajmo najbolju ponudu za vas i približimo vas korak bliže vlasništvu nad našom novom Mazdom.

Zatražite ponudu

PRIV­LAČNA VANJŠTINA

Mazda3 2024 ogledni je primjer ljepote profinjenog i elegantnog japanskog dizajna. Profinjene krivulje i sjajne površine igraju se sa svijetlom i na intrigantan način odražavaju okolinu.

Jedinstven oblik

Protočni obrisi stvaraju odraz uz bočnu stranu karoserije tijekom vožnje, što Mazdu3 Hatchback 2024 ističe kamo god pošli.

PREKRASAN DIZAJN STRAŽNJIH SVJETALA

Kodo pokazivač smjera podsjeća na otkucaje srca i Mazdino karakteristično stražnje svjetlo, na početku punom snagom, a zatim uzastopnim impulsima.

ELEGANTNA KAROSERIJA

DINAMIČNE BOJE

Naša inovativna tehnologija lakiranja Takuminuri omogućuje stvaranje završne obrade koja izgleda i pruža osjećaj kao da su je ručno oslikali umjetnici, naglašavajući dinamični odraz dizajna Kodo. Na raspolaganju imate izbor nevjerojatnih, dinamičnih boja poput nove Ceramic White boje.

01

IZDANJE HOMURA

Homura, ili „vatra” na japanskom, doista ostavlja dojam svjetlosti. Taj impresivan paket opreme i raspon uzbudljivih dizajnerskih detalja omogućuju doživljaj vožnje koji je elegantan, ugodan i uvijek uzbudljiv.

OTKRIJTE VIŠE

VERZIJA NAGISA

Savršeno oblikovana Mazda3 2024 Nagisa donosi šarmantnu novu „retro-modernu“ estetiku s interijerom u crnoj boji s terracotta akcentima koji se savršeno nadopunjuju s bojom karoserije Zircon Sand. Mnoštvo opreme ostavlja luksuzan dojam vožnje usmjerene na vozača.

OTKRIJTE VIŠE

OTKRIJTE PAKETE OPREME

PRIME-LINE

PRIME-LINE
 

Paket Prime-Line podigao je ljestvicu dosta visoko uz privlačne značajke cijelog asortimana poput sustava Mazda M Hybrid, head-up zaslona u boji i odličnog kapaciteta sustava informiranja i zabave s bežičnim aplikacijama Apple CarPlay®² i Android Auto™².

EXCLUSIVE-LINE

EXCLUSIVE-LINE
 


Paket Exclusive-Line pruža dodatan dašak elegancije i praktičnosti uz 18-inčne sive naplatke od aluminijske legure, prednje parkirne senzore, grijana prednja sjedala, dvozonsku kontrolu klime, opciju „pametnog” ulaska bez ključa i Qi bežično punjenje.

HOMURA

HOMURA
 


Homura će rasplamsati vašu strast uzbudljivim detaljima koji naglašavaju profinjeni dizajn poput zatamnjenih stakala, 18-inčnih crnih naplataka od aluminijske legure, crne unutrašnjosti s crvenim prošivom i crnih retrovizora u obliku krila.

NAGISA

NAGISA


Luksuzni paket opreme Nagisa pruža osebujnu kombinaciju sportskog duha i retro šarma. Zaodjenuta u atraktivnu nijansu Zircon Sand, njezin dizajn dodatno oplemenjuju akcenti u boji terracotta, oblikujući doista jedinstven doživljaj vožnje.

OPUSTITE SE U
PROFINJENOJ
UNUTRAŠNJOSTI

Naši majstori umjetnici ostali su vjerni filozofiji „manje je više” i stvorili su unutrašnjost koja savršeno utjelovljuje japansku estetiku i izradu. Mazda3 Hatchback 2024 pruža jednak užitak vozačima i putnicima i omogućuje jedinstvenu kombinaciju udobnosti i elegancije.

TEHNOLOGIJA I
SIGURNOST

Mazda3 2024 nudi dva motora e-Skyactiv G, kao i revolucionarni motor e-Skyactiv X koji primjenjuje jedinstvenu Mazdinu tehnologiju kako bi doživljaj vožnje podignuo na novu razinu. Svi motori opremljeni su sustavom Mazda M Hybrid koji omogućuje učinkovitu potrošnju goriva i performanse.

Probna vožnja
AUTOMATSKO KOČENJE U HITNIM SLUČAJEVIMA

Hardver za automatsko kočenje u hitnim slučajevima ažuriran je kako bi se omogućilo poboljšanje specifikacija za detekciju radi još bolje sigurnosti i performansi, čak i noću, dok se omogućuje i poboljšana detekcija pješaka i biciklista.

PREPOZNAVANJE ZNAKOVA

Inteligentni sustav održavanja brzine (ISA) prepoznaje znakove preciznije nego ikad kako bi omogućio pouzdane informacije, npr. o ograničenju brzine, u navigacijskom sustavu i na head-up zaslonu.

SUSTAV POMOĆI U VOŽNJI U GUSTOM PROMETU

Sustav pomoći u vožnji u gustom prometu (CTS) pomaže u sprječavanju umora tako da se smanjuje monotonija u gustom prometu automatskim upravljanjem koje se prilagođava svakoj situaciji, uz pomoć s gasom i pri kočenju.

UPOZORENJE NA NEOPREZNU VOŽNJU

Sustav nadzora vozača pruža zvučna upozorenja ako skrenete s ceste i tako vam pomaže da ostanete fokusirani za sigurniju i udobniju vožnju.

NALJEPNICA S
INFORMACIJAMA O GUMAMA

Informacije s naljepnice o gumama pomažu vam u donošenju informiranih ekonomičnih i ekološki osviještenih odluka. Saznajte više o svim raspoloživim gumama za svaki model Mazde i informacije o kriterijima kvalitete.
 

OTKRIJTE VIŠE

OSTANITE U KONTAKTU S MAZDOM3 2024

Otkrijte više o Mazdi3 Hatchback 2024. Isprobajte automobil ili pregledajte naše brošure.

1Prikazana vozila možda nisu jednaka modelima namijenjenim bosanskohercegovačkom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela. Vozila mogu biti opremljena opcijskom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cijene su neobvezujuće preporučene cijene od strane Mazde u BiH s uključenim PDV-om (17%). Ponudu konkretnog modela tražite od ovlaštenog Mazda partnera.


2Dostupnost funkcionalnosti Android Auto očekuje se tijekom druge polovice 2023. Po dostupnosti, potrebno je ažurirati softver u vozilu, te se može napraviti posjetom jednom od ovlaštenih Mazda partnera ili putem bežičnog ažuriranja. Za dodatne informacije obratite se ovlaštenom Mazda partneru.