DIZAJNIRAN ZA VOZAČE

MAZDA3 SEDAN 2024

KONFIGURIRAJTE SVOJU MAZDU

VAŠ ELEGANTAN SUPUTNIK U VOŽ­NJI

Klasična i profinjena Mazda3 Sedan ističe se više od ostalih sa svojim jedinstvenim linijama koje na površini automobila odražavaju svjetlost, stvarajući kompleksne i intrigantne oblike. Vrhunska japanska izrada omogućuje vam osjećaj opuštenosti u putničkom prostoru koji pruža baš sve što je potrebno za izniman doživljaj vožnje.

KONFIGURIRAJTE
SVOJU MAZDU3
SEDAN 2024

KONFIGURIRAJTE SVOJU MAZDU

01 UMJETNIČKO DJELO NA KOTAČIMA

Mazda3 Sedan 2024 ogledni je primjerak elegantnog japanskog dizajna uz senzualne krivulje koje u igri zrcale vašu okolinu. Pravo umjetničko djelo, pedantna japanska estetika i odzivne performanse upalit će iskru užitka u vama i pružiti vam uzbuđenje kamo god putujete.

02 POVEZANOST

Mazda3 2024 dolazi s poboljšanim značajkama povezivosti i sustavom informiranja i zabave. Svoje omiljene aplikacije možete upotrebljavati putem bežičnih aplikacija Apple CarPlay®² ili Android Auto™². Head-up zaslon sada može prikazivati i upute za smjer iz aplikacije za navigaciju na vašem telefonu.

03Čisti užitak u vožnji

Svakodnevnu vožnju Mazdom3 Sedan pretvorite u uzbudljivu avanturu. Zahvaljujući našim najnovijim motorima Skyactiv s tehnologijom Mazda M Hybrid, možete računati na izvanredne performanse, učinkovitu potrošnju goriva i fantastičnu odzivnost.

PROBNA VOŽNJA

VAŠA VAS MAZDA3 2024 ČEKA

Jeste li spremni naručiti ili zatražiti više pojedinosti o financiranju? Izračunajmo najbolju ponudu za vas i približimo vas korak bliže vlasništvu nad našom novom Mazdom.

Zatraži ponudu

PRIV­LAČNA VANJŠTINA

Ljepota i profinjenost japanskog dizajna doista se ističu na elegantnoj Mazdi3 Sedan 2024. Profinjene krivulje i sjajne površine igraju se svijetlom i na intrigantan način odražavaju okolinu.

JEDINSTVEN OBLIK

Tijekom vožnje konture automobila hvataju odraz okoline i tako osiguravaju da se Mazda3 Sedan 2024 istakne kamo god pođete.

PREKRASAN DIZAJN STRAŽNJIH SVJETALA

Na početku punom snagom, a zatim uzastopnim impulsima, Kodo pokazivač smjera podsjeća na otkucaje srca i Mazdino karakteristično stražnje svjetlo.

ELEGANTNA KAROSERIJA

DINAMIČNE BOJE KAROSERIJE

Završna obrada na Mazdi uvijek oduzima dah zahvaljujući našoj inovativnoj tehnologiji lakiranja koja prekrasno naglašava dinamičan dizajn Kodo. Na raspolaganju imate izbor živopisnih boja poput naše nove boje Ceramic White.
 

OTKRIJTE PAKETE OPREME

Prime-line

Paket Prime-Line podigao je ljestvicu dosta visoko uz privlačne značajke cijelog asortimana poput sustava Mazda M Hybrid, head-up zaslona u boji i odličnog kapaciteta sustava informiranja i zabave putem bežičnih aplikacija Apple CarPlay®² i Android Auto™².

EXCLUSIVE-LINE

Paket Exclusive-Line pruža dodatan dašak elegancije i praktičnosti uz 18-inčne srebrne naplatke od aluminijske legure, prednje parkirne senzore, grijana prednja sjedala, dvozonsku kontrolu klime, opciju „pametnog” ulaska bez ključa i Qi bežično punjenje.

OPUSTITE SE U
PROFINJENOJ UNUTRAŠNJOSTI

Naši majstori umjetnici ostali su vjerni filozofiji „manje je više” i stvorili su unutrašnjost koja savršeno utjelovljuje japansku estetiku i stručnu izradu. Stoga unutrašnjost Mazde3 Sedan 2024 pruža jednak užitak vozačima i putnicima jer omogućuje jedinstvenu kombinaciju udobnosti i elegancije.

JOŠ BOLJE
PERFORMANSE

Bez obzira na to koji pogonski sustav odaberete, svi motori opremljeni su sustavom Mazda M Hybrid koji omogućuje učinkovitu potrošnju goriva i performanse. Birajte između dva motora e-Skyactiv G ili revolucionarnog motora e-Skyactiv X koji upotrebljava jedinstvenu Mazdinu tehnologiju kako bi doživljaj vožnje podignuo na novu razinu.

PROBNA VOŽNJA
AUTOMATSKO KOČENJE U HITNIM SLUČAJEVIMA

Hardver za automatsko kočenje u hitnim slučajevima ažuriran je kako bi se omogućilo poboljšanje specifikacija za detekciju radi još bolje sigurnosti i performansi, čak i noću, dok se omogućuje i poboljšana detekcija pješaka i biciklista.

PREPOZNAVANJE ZNAKOVA

Inteligentni sustav održavanja brzine (ISA) prepoznaje znakove preciznije nego ikad kako bi omogućio pouzdane informacije, npr. o ograničenju brzine, u navigacijskom sustavu i na head-up zaslonu.

SUSTAV POMOĆI U VOŽNJI U GUSTOM PROMETU

Sustav pomoći u vožnji u gustom prometu (CTS) pomaže u sprječavanju umora tako da se smanjuje monotonija u gustom prometu, npr. automatskim upravljanjem koje se prilagođava svakoj situaciji, uz pomoć s gasom i pri kočenju.

UPOZORENJE NA NEOPREZNU VOŽNJU

Sustav nadzora vozača pruža zvučna upozorenja ako skrenete s ceste i tako vam pomaže da ostanete fokusirani za sigurniju i udobniju vožnju.

MAZDA3 2024 HATCHBACK

Uz dinamičan i moderan profil, Mazda3 2024 Hatchback pobuđuje osjećaj brzine uz elegantnu liniju krova i privlačan dizajn stražnjeg dijela. Naravno, računajte na iste uzbudljive performanse, prekrasnu japansku estetiku i besprijekornu izradu kao i kod sedana.

OTKRIJTE MAZDU3 HATCHBACK

NALJEPNICA S
INFORMACIJAMA O
GUMAMA

Informacije s naljepnice o gumama pomažu vam u donošenju informiranih ekonomičnih i ekološki osviještenih odluka. Saznajte više o svim raspoloživim gumama za svaki model Mazde i informacije o kriterijima kvalitete.

OTKRIJTE VIŠE

OSTANITE U KONTAKTU S MAZDOM3 2024

Otkrijte više o Mazdi3 Sedan 2024. Isprobajte automobil ili pregledajte naše broš

1 Prikazana vozila možda nisu jednaka modelima namijenjenim bosanskohercegovačkom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela. Vozila mogu biti opremljena opcijskom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cijene su neobvezujuće preporučene cijene od strane Mazde u BiH s uključenim PDV-om (17%). Ponudu konkretnog modela tražite od ovlaštenog Mazda partnera.

2 Dostupnost funkcionalnosti Android Auto očekuje se tijekom druge polovice 2023. Po dostupnosti, potrebno je ažurirati softver u vozilu, te se može napraviti posjetom jednom od ovlaštenih Mazda partnera ili putem bežičnog ažuriranja. Za dodatne informacije obratite se ovlaštenom Mazda partneru.