MAZDA CX-60 PLUG-IN HIBRID AWD

 

MAZDIN EKO BONUS 4.000 €

 

327 KS, 33 g CO2

 

DOSTUPNA ODMAH

 

Sada sa 6 godina jamstva*

Mazda CX-60 je naš prvi plug-in hibridni model. Kad se radi o snazi, dosegu vožnje i učikovintosti  potrošnje goriva, nudi vam sve.
Osim unutarnjeg mira koji se postiže vožnjom automobila sa manjim utjecajem na okoliš, oduševićete se i baterijom koja ima 8-godišnje jamstvo.*

Mazda CX-60 također je i Automobil 2024. godine po izboru čitalaca portala KLIX.ba.

Mazda CX-60 doseže do 140 km/h uz nula emisije CO2, a u potpuno električnom načinu rada doseže 60 km. Sa benzinskom i električnom kombinacijom postiže više od 300 KS.

Pogonski sklop našeg novog PHEV-a uparen je s potpuno novim automatskim mjenjačem sa 8 stupnjeva prijenosa razvijenim za postizanje boljih ubrzanja, nižih emisija kao i uglađenijih i brzih promjena stupnjeva prijenosa.

Sjednite za upravljač

Probnu vožnju Mazde CX-60 zatražite jednostavnim klikom, a detalje o našoj posebnoj ponudi saznajte kod najbližeg ovlaštenog Mazda partnera kojeg možete potražiti niže.

Probna vožnja

KOJI JE PAKET OPREME ZA VAS?

Bez obzira na to da li želite sportsku ili udobniju i praktičniju verziju, tri paketa opreme Mazde CX-60 nude vam sve. Paketi opreme Exclusive-Line, Homura i Takumi pružaju vam prilagođeni odabir značajki i opcija koji će odgovarati vašem stilu života.

KONFIGURIRAJ SVOJU

* Garancija na novo Mazdino vozilo traje 6 godina ili 150.000 km, ovisno o tome što prije nastupi. Preduvjet za ostvarenje prava na garanciju je redovno održavanje i pregledi karoserije u opsegu i intervalima propisanima od strane proizvođača.