vrhunska povezanost

zadovoljstvo u vožnji

Sistem MZD Connect koji je u skladu sa zahtjevima modernog svijeta vozaču omogućuje potpuni nadzor i sigurnu povezanost s cestom. Obavite zadatak bez ometanja i prilagodite postavke komunikacijskog i navigacijskog sistema vozila, dok se istovremeno fokusirate na čisti užitak i zabavnu vožnju. Upravo se u tome ogleda Jinba Ittai.

Povežite svoju Mazdu

Odaberite svoj sustav
Mazdin sustav za navigaciju TomTom
Sustav za navigaciju s višenamjenskim zaslonom

otvorite se svijetu

Funkcija prepoznavanja glasa, Mazdin HMI komander i kontrole na upravljaču omogućuju pristup funkcijama, uslugama i aplikacijama kompatibilnog pametnog telefona, dok se vi fokusirani na cestu. Uživajte u funkcijama omiljenih aplikacija integracijom pametnog telefona u sistem MZD Connect.

saznajte više

pronađite mazda partnera

Apple CarPlay™ i Android Auto™ na raspolaganju su u svim vozilima opremljenima sistemom MZD Connect. Ako želite kupiti i instalirati taj softver, obratite se svom Mazda partneru. 

pronađite mazda partnera

1Prikazana vozila možda nisu jednaka modelima namijenjenim bosanskohercegovačkom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela. Vozila mogu biti opremljena opcijskom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cijene su neobvezujuće preporučene cijene od strane Mazda South East Europe s uključenim PDV-om (17%). Ponudu konkretnog modela tražite od ovlaštenog Mazda partnera.