Garancije

ZA PRAVI DUŠEVNI MIR


Mazda_6YearWarranty_Logo_Horizontal_Black_SRB_MNE_BIH-400x120


Mazda je poznata po kvalitetu i pouzdanosti, ali ne morate više da se pouzdate samo u našu reputaciju. To sada podržavamo 6-godišnjom garancijom na nova vozila. Šta ona pokriva? Doslovno vas štiti od troškova neočekivanih popravki svih važnih delova.

MAZDINA 6-GODIŠNJA GARANCIJA ZA NOVA VOZILA

U Mazdi je kvalitet obećanje koje uvek ispunjavamo. Upravo zato smo produžili garanciju na nova vozila na 6 godina ili 150.000 kilometara. Sada kada znate da ste u potpunosti zaštićeni od neočekivanih situacija, još više ćete moći da se usredsredite na užitak u vožnji.

otkrijte sveobuhvatnu paletu naših usluga

garancije na novo mazdino vozilo

Uvjereni smo u izuzetan kvalitet svojih vozila. Želimo vam povjeriti tajnu. Toliko smo uvjereni u tu činjenicu da ćemo vam ponuditi širok raspon garancija. Za svaki slučaj. Greške se dogode svakom. Naposljetku, svi smo ljudi. Ono što je važno jest kako ih možemo ispraviti.

SVA NOVA VOZILA – PREGLED GARANCIJA

garancija na novo mazda vozilo

Garancija na novo Mazda vozilo traje 6 godina ili 150.000 km, ovisno o tome šta prije nastupi1. Zahtjev za kvarove nastale tokom proizvodnje i kvarove materijala možete podnijeti tokom garancijskog perioda. 

mazdina garancija na lak i površinsku koroziju

Mazdina garancija na lak i površinsku koroziju pokriva vaše vozilo 3 godine, bez obzira na kilometražu. Sva oštećenja na laku nastala tokom proizvodnje popravit će Mazdin ovlašteni servisni partner u svakom trenutku tokom te 3 godine.1

mazdina garancija na prohrđavanje

Prohrđavanje karoserije (iznutra prema van) pokriveno je 12-godišnjom Mazda garancijom bez obzira na pređenu kilometražu.1

originalna mazda dodatna oprema

Originalna Mazda dodatna oprema kupljena zajedno s novim vozilom pokrivena je garancijom na novo Mazda vozilo (3 godine ili 100.000 km, ovisno o tome šta prije nastupi).1

na cesti u 40 zemalja

usluga mazda europe service

Kvarovi, nezgode, krađe mogu vam vrlo brzo uništiti volju za vožnjom. No čak i tada, posebno tada, mi ćemo uvijek biti tu za vas. Usluga Mazda Europe Service riješit će sve vaše probleme u više od 40 zemalja širom Europe*.

saznajte više

1Preduvjet za ostvarenje prava na garanciju je redovno održavanje i pregledi karoserije u opsegu i intervalima propisanim od strane proizvođača.