ŠTO NAS MOTIVIRA

PRIČE O MAZDI

SADRŽAJ ISTRAŽITE OVDJE

LJUDI, DUŠA, AUTOMOBILI

Mazda je uvijek više od pukog automobila. Ona je portal u nove svjetove, bilo da se radi o našem bogatom japanskom nasljeđu, inspirirativnom osobnom doživljaju ili putovanju za koje želite da potraje zauvijek. Proučite širok raspon tema u našem online magazinu.

MAZDINA STRATEGIJA PRISTUPA S VIŠE RJEŠENJA

Od redefiniranja skromnog motora s unutarnjim izgaranjem do razvoja potpuno električnih automobila budućnosti, Mazda marljivo radi na tome da iz temelja promijeni način na koji razmišljamo o održivosti.

 

 

PROVJERITE NJIHOV ODABIR
MAZDIN RJEČNIK

Znate li koje je porijeklo naziva Mazda? Jeste li ikada čuli za izraz „jinba ittai“ i zapitali se što on znači ili kako se izgovara? Upoznajte se s našim sveobuhvatnim vodičem za Mazdinu japansku terminologiju.

 

PROVJERITE NJIHOV ODABIR
NAJBOLJE VOŽNJE NA SVIJETU

Najuspješniji novinari iz Nizozemske, UK-a i SAD-a iz područja automobilizma pišu o nezaboravnim izletima na svim vrstama terena. Iznad norveških fjordova i kroz australsku divljinu, uz portugalsku obalu, u japanskim planinama ili ravno kroz srce Amerike. Saznajte što je te ceste učinilo nezaboravnima.

 

PROVJERITE NJIHOV ODABIR
IZ JAPANA U SVIJET: MAZDIN DIZAJN

Skriven jezik oblika i kako prostori između njih stvaraju dinamičan pokret. Otkrijte neke ključne koncepte japanskog dizajna na kojima počiva Mazdina filozofija. To je način na koji vožnju pretvaramo u inspirirativan i osoban doživljaj.

 

SAZNAJTE VIŠE OVDJE
MAZDA CX-5: EVOLUCIJA IKONE

Kako smo privukli sve poglede na naše japanske ideale o dizajnu i performansama? Priča o uspjehu Mazde CX-5 započela je konceptom koji je s vremenom postao jedan od najprodavanijih SUV-ova u svom razredu. Pratite izvanredan uspon ovog automobila, koji je testiran i dokazan u ekstremnim uvjetima Arktika i vijetnamskih planina.

 

PROČITAJTE NAŠU PRIČU O USPJEHU
MAZDA CX-5: UPOZNAJTE TVORCE

Upoznajte dizajnere i modelare kojima je dana sloboda da slijede svoju inspiraciju kako bi pretvorili Mazdinu viziju i filozofiju u najnoviju generaciju Mazde CX-5. Što je zapalilo njihovu maštu? Kako su to izveli?

 

PRIMAJTE NJIHOVE UVIDE

 

MAZDA MX-5 RF: PRAKTIČNOST I PERFORMANSE

Legendarni kabriolet odveli smo na izlet na vanjske Hebride. To je priča o okretnosti, prekrasnim prikazima i dražesnim iznenađenjima. Može li se spustiti krov bez kompromitiranja udobnosti vožnje u zatvorenom? Može li kompaktan dizajn još uvijek pružiti dovoljno prostora za sve što želite uzeti sa sobom?

PROČITAJTE NAŠU PRIČU O USPJEHU