MAZDA3 SEDAN 2024

ODABERITE OPREMU

Prime-line

Prime-Line, naš početni paket opreme, već je podigao ljestvicu dosta visoko uz mnoge privlačne značajke poput sustava Mazda M Hybrid i head-up zaslona u boji, kao i bežične aplikacije Apple CarPlay® i Android Auto™.

HEAD-UP ZASLON PROJICIRAN NA VJETROBRANU

Nema potrebe za skretanjem pogleda, možete se samo nastaviti fokusirati na vožnju. Head-up zaslon projicira važne informacije o vožnji, npr. brzinu i sigurnosna upozorenja, točno ispred vas. Sada može prikazivati i upute za smjer iz vašeg pametnog telefona koji je spojen putem bežičnih aplikacija Apple CarPlay® ili Android Auto™.

MAZDIN RADARSKI TEMPOMAT

Uživajte u smanjenom umoru tijekom duljih vožnji zahvaljujući našem naprednom sustavu tempomata. Senzori prate udaljenost između vašeg automobila i automobila ispred i s lakoćom vas zadržavaju na sigurnoj udaljenosti.

Exclusive-line

Paket Exclusive-Line pruža dodatan dašak elegancije i praktičnosti uz 18-inčne srebrne naplatke od aluminijske legure, prednje parkirne senzore, grijana prednja sjedala, dvozonsku kontrolu klime, opciju „pametnog” ulaska bez ključa i Qi bežično punjenje.

QI BEŽIČNO PUNJENJE

Qi bežični punjač praktično je integriran u središnju konzolu kako biste mogli puniti svoj kompatibilni pametni telefon i biti spremni za pokret. Ova značajka pomaže vam i izbjeći stvaranje nereda s kabelima za punjenje u elegantnoj unutrašnjosti.

DVOZONSKA AUTOMATSKA KONTROLA KLIME

Odgovara vam više kad je ugodno i toplo, no vaš suputnik sprijeda preferira kad je hladnije? Nema više potrebe za kompromisima jer neovisne kontrole klime znače da suputnik i vozač mogu stvoriti svoje vlastite, savršeno personalizirane zone klime.

„PAMETNI” ULAZAK BEZ KLJUČA

Zahvaljujući opciji „pametnog” ulaska bez ključa, više nije problem ako zaboravite u koji ste džep pospremili svoje ključeve. Samo pritisnite gumb na vratima ili prtljažnim vratima kako biste zaključali ili otključali automobil. Naravno, možete upotrijebiti i gumbe na privjesku za ključ.

OSTANITE U KONTAKTU S MAZDOM3 2024

Otkrijte više o Mazdi3 Sedan 2024. Isprobajte automobil ili pregledajte naše brošure.

1 Prikazana vozila možda nisu jednaka modelima namijenjenim bosanskohercegovačkom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela. Vozila mogu biti opremljena opcijskom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cijene su neobvezujuće preporučene cijene od strane Mazde u BiH s uključenim PDV-om (17%). Ponudu konkretnog modela tražite od ovlaštenog Mazda partnera.

2 Dostupnost funkcionalnosti Android Auto očekuje se tijekom druge polovice 2023. Po dostupnosti, potrebno je ažurirati softver u vozilu, te se može napraviti posjetom jednom od ovlaštenih Mazda partnera ili putem bežičnog ažuriranja. Za dodatne informacije obratite se ovlaštenom Mazda partneru.