Prikazana vozila možda nisu jednaka modelima namijenjenim bosanskohercegovačkom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela. Vozila mogu biti opremljena opcijskom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cijene su neobvezujuće preporučene cijene od strane Mazda South East Europe s uključenim PDV-om (17%). Ponudu konkretnog modela tražite od ovlaštenog Mazda partnera.

OSTANITE U KONTAKTU S MAZDOM3 2024

Otkrijte više o Mazdi3 Sedan 2024. Isprobajte automobil ili pregledajte naše brošure.

1 Prikazana vozila možda nisu jednaka modelima namijenjenim bosanskohercegovačkom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela. Vozila mogu biti opremljena opcijskom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cijene su neobvezujuće preporučene cijene od strane Mazde u BiH s uključenim PDV-om (17%). Ponudu konkretnog modela tražite od ovlaštenog Mazda partnera.

2 Dostupnost funkcionalnosti Android Auto očekuje se tijekom druge polovice 2023. Po dostupnosti, potrebno je ažurirati softver u vozilu, te se može napraviti posjetom jednom od ovlaštenih Mazda partnera ili putem bežičnog ažuriranja. Za dodatne informacije obratite se ovlaštenom Mazda partneru.