Odličan obiteljski SUV: s vama u središtu

Mazda CX-5

Saznajte više

CRAFTED IN JAPAN

POTPUNO NOVA MAZDA CX-60

SAZNAJTE VIŠE

ZA­POČN­ITE SVO­JU PUS­TO­LOVINU S MAZ­DOM

Bilo da se radi o roadsteru, SUV-u, karavanu ili kompaktu, u svim Mazda automobilima ćete pronaći iste karakteristike: jedinstven i prepoznatljiv dizajn, učinkovitu tehnologiju i čisti užitak u vožnji.

Povezanost

Sistem MZD Connect

skyactiv-x

Otkrijte kako naš revolucionarni motor osigurava više snage sa manje goriva i emisija

MAZDA CX-5 2022

Odličan obiteljski SUV osmišljen za svestran stil života. Profinjena unutrašnjost i vanjština, učinkovitije smanjenje buke u putničkom prostoru, nove vozne funkcije i naše najnovije inovacije na području povezivosti i sigurnosti – sve to u svim vam okolnostima omogućuje čisti užitak u vožnji.

Potpuno nova Mazda CX-30

Kompaktni crossover sljedeće generacije

Vaša savršena Mazda

konfigurirajte svoju

Počnimo

pri­javite se za prim­an­je nov­osti

Unesite svoje kontakt podatke da biste dobivali novosti o Mazdi. Redovno ćete dobivati najnovije vijesti i aktualne ponude.

Registirajte se

Vrhunski užitak vožnje

Mazda6

Otkrijte više

1Prikazana vozila možda nisu jednaka modelima namijenjenim bosanskohercegovačkom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela. Vozila mogu biti opremljena opcijskom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cijene su neobvezujuće preporučene cijene od strane Mazde u BiH s uključenim PDV-om (17%). Ponudu konkretnog modela tražite od ovlaštenog Mazda partnera.