MAZDA6 SEDAN 2021

ODABERITE OPREMU

ATTRACTION

Od 58.180 KM1
Odlična učinkovitost i užitak u vožnji uz tehnologiju motora i-stop za uštedu goriva na semaforima i raskršćima, sportske naplatke od aluminijske legure, električno podesive retrovizore i sustav pomoći pri kretanju na uzbrdici (HLA). Osim toga, Mazdin radarski tempomat omogućuje vam opuštanje i uživanje u vožnji. 

17-INČNI NAPLATCI OD ALUMINIJSKE LEGURE

ČVRSTOĆA DIZAJNA

Igrom svjetla i sjene na bočnim stranama Mazde6 postiže se sjajan fokus na nove 17-inčne aluminijske naplatke u titan sivoj boji. Naplatci su podijeljeni na 10 ravnih krakova koji su iznimno čvrsti.

POTPUN PREGLED ČAK I U MAGLI

LED PREDNJA SVJETLA

Nova LED prednja svjetla s funkcijom svjetala za maglu i LED pokazivači smjera izgledaju odlično. A s njima i vi izgledate odlično. Čak i u teškim vremenskim uvjetima.

REVOLUTION

Od 62.380 KM1
Mazda6 Revolution dolazi s bežičnim Apple CarPlayom za besprijekornu povezanost i električno sklopivim retrovizorima kako bi se omogućila dodatna sigurnost i praktičnost.

BEŽIČNI APPLE CARPLAY

OSTANITE U KONTAKTU I NA ISTOJ VALNOJ DULJINI

Besprijekorno i jednostavno se povežite sa svim svojim aplikacijama, glazbom i kontaktima putem svog iPhonea.

ELEKTRIČNO PODESIVI VANJSKI RETROVIZORI

ZAŠTITA DODIROM SAMO JEDNOG GUMBA

Dodirom samo jednog gumba vanjski retrovizori Mazde6 sami će se preklopiti. Da zaštitite retrovizore od sudara, osobito kad je automobil parkiran na prometnoj cesti ili na skučenom parkirnom mjestu.

REVOLUTION TOP

Od 71.180 KM1
Osim svih značajki uključenih u Mazdu6 Revolution Top dolazi s grijanim upravljačem i parkirnim senzorom u standardnoj opremi.

GRIJANI UPRAVLJAČ

RUKE NA TOPLOM

Upravljač se brzo zagrijava kako vašim rukama tijekom studenih hladnih jutara ne bi bilo hladno.

PARKIRNI SENZOR

JEDNOSTAVNIJE I SIGURNIJE PARKIRANJE

Kad vozite unatrag, na primjer na parkirno mjesto, ultrazvučni senzori detektiraju udaljenost do bilo kakvih prepreka, primjerice do drugih parkiranih automobila. Sustav vas upozorava ako dođete preblizu i automatski primjenjuje kočnice kako bi se spriječio sudar i oštećenje.

Homura

Od 67.980 KM1
Vatra i plamen. Ili kao što bismo rekli u Japanu: „Homura“. Posebno izdanje s našom novom osebujnom polymetal sivom metalik bojom. Uz crne retrovizore, 19-inčne crne naplatke od aluminijske legure i sjedala presvučena crveno-smeđom kožom, dizajnirana je kako bi zapalila vašu strast.

SJEDALA PRESVUČENA CRVENO-SMEĐOM KOŽOM

IZGLED LUKSUZA

Elegantna sjedala presvučena crveno-smeđom kožom s križnim prošivom odišu vrhunskim luksuzom i dodaju dašak strasti.

CRNI RETROVIZORI

VIDJETI I BITI VIĐEN

Kao profinjen tamni detalj ekskluzivni crni retrovizori ostavljaju dojam odvažnosti i elegantno upotpunjuju karoseriju u polymetal sivoj metalik boji.

Takumi plus

Od 72.780 KM1
Ne samo da paket opreme Takumi Plus Mazde6 odiše kvalitetom i luksuzom uz sjedala presvučena napa kožom i detalje u unutrašnjosti od japanskog drveta sen, uz monitor s prikazom okoline 360° lakše je vidjeti potencijalne opasnosti izvan vidnog dosega. 

VRHUNAC PROFINJENOSTI

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI U ČIJEM JE SREDIŠTU ČOVJEK

Mazdina japanska izrada odražava kvalitetu i nove razine profinjenosti. To je vidljivo i na 7-inčnom TFT zaslonu u boji na instrumentnoj ploči okruženoj predivnim japanskim drvetom sen koje se tradicionalno koristi u izradi japanskog namještaja i glazbenih instrumenata.

REDIZAJNIRANA, NOVA KOŽNA PREDNJA SJEDALA

EVOLUCIJA SJEDALA

Prednja sjedala Mazde6 su kompletno redizajnirana da bila šira i oblikovana prema ljudskom tijelu za bolju leđnu potporu i vrhunsku udobnost u svakoj vožnji. Ona sada dolaze sa ugrađenim ventilacijskim sustavom ispod smeđe kože kako bi vožnju učinila udobnijom u svim vremenskim uslovima.

POGLEDAJTE I USPOREDITE SVE ZNAČAJKE

Pogledajte sve specifikacije kako biste dobili pregled svih značajki koje dolaze uz Mazdu6.

PREGLEDAJTE SPECIFIKACIJE

STVORITE JAČU VEZU S MAZDOM6

Želite li otkriti više? Evo nekoliko načina na koje možete još bolje shvatiti zbog čega je Mazda6 Sedan toliko posebna.