dodatna oprema – istaknuto

dotjerana mazda6

Mazda6 udobnija je i sigurnija nego ikad prije. Osim toga, imamo i širok asortiman praktične i originalne Mazda dodatne opreme koja vašoj Mazdi6 daje onu dodatnu notu posebnosti.

osvijetljeni podni pragovi

Automobil i vozač kao jedno tijelo – to je Mazda6. Osvijetljeni podni pragovi koji su dio dodatne opreme osvjetljavaju okruženje, a aluminijske papučice dodatno daju dojam luksuza.

blatobranske zavjesice

Izdržljive blatobranske zavjesice održavaju Mazdu6 čistom.

luksuzni tepisi

Tekstilni tepisi koji apsorbiraju buku s metalnim logotipom. Dašak luksuza koji je savršeno usklađen sa sofisticiranim kokpitom Mazde6.

ukrasna pločica na stražnjem odbojniku

Štiti stražnji odbojnik tokom utovara ili istovara stvari iz prtljažnika.

rasvjeta na vratima

LED rasvjeta na vratima s logotipom Mazde ne samo da je dašak glamura, već vas u mraku spašava od lokvica kraj automobila.

dodatne informacije

Je li istaknuta dodatna oprema zagolicala vašu maštu? Saznajte više o opcijama konfiguracije Mazde samo jednim klikom. Pronaći ćete sve potrebne informacije, od kataloga dodatne opreme do lokacija ovlaštenih partnera.

katalog dodatne opreme

potražite mazda partnera

1Prikazana vozila možda nisu jednaka modelima namijenjenim bosanskohercegovačkom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela. Vozila mogu biti opremljena opcijskom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cijene su neobvezujuće preporučene cijene od strane Mazda South East Europe s uključenim PDV-om (17%). Ponudu konkretnog modela tražite od ovlaštenog Mazda partnera.

STVORITE JAČU VEZU S MAZDOM6

Želite li otkriti više? Evo nekoliko načina na koje možete još bolje shvatiti zbog čega je Mazda6 Sedan toliko posebna.