ČISTA LJEPOTA IZNUTRA I IZVANA

MAZDA CX-30 2022 HOMURA

LUKSUZ VIŠEG NIVOA

Prava ljepota na točkovima, spremna da ostavi jak dojam gdje god krenuli. Dizajn Kodo upotpunjen je crnim kućištima retrovizora i 18-inčnim felgama od aluminijske legure, dok vas u unutrašnjosti obavija intimno, mirno okruženje, uz pažljivo odabrane dodatne dizajnerske detalje.

ZATRAŽITE PONUDU

KONFIGURIRAJTE SVOJU MAZDU

UĐITE U MAZDU CX-30 2022 HOMURA

MJESTO OPUŠTENOSTI

Od prvog trenutka kada uđete doživjet ćete osjećaj luksuza zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima i impresivnoj razini majstorske izrade. Sjedala s crnom tkaninom i elegantni crveni prošivi na sjedalima, instrumentna ploča, konzola, nasloni za ruke i obloga vratiju – sve je to osmišljeno kako bi vam bilo što udobnije i kako biste se mogli opustiti.

PROFINJEN DIZAJN

Svaki je detalj važan, stoga smo nekoliko njih dodali Mazdi CX-30 2022 Homura kako bismo još više istaknuli jedinstvenu ljepotu našeg dizajna KODO.

 

CRNA KUĆIŠTA RETROVIZORA


Prekrasno upotpunjuju ljepotu vanjštine još više ističući automobil.

 

18-INČNI CRNI NAPLATCI OD ALUMINIJSKE LEGURE


Visokokvalitetni 18-inčni crni naplatci od aluminijske legure doprinose energičnom i modernom duhu dizajna automobila, no daju mu i dašak zrelosti i osebujnosti

 

ZATAMNJENA STAKLA


Pružaju dodatnu razinu elegancije istovremeno naglašavajući cjelokupan izgled uz dodatnu razinu sigurnosti.

OSTANITE U KONTAKTU POMOĆU MAZDE CX-30

Saznajte više o potpuno novoj Mazdi CX-30. Dogovorite probnu vožnju ili pregledajte brošure

Prikazana vozila možda nisu jednaka modelima namijenjenim hrvatskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcijskom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cijene su neobvezujuće preporučene cijene od strane Mazda Motor Croatia s uključenim PDV-om (25%) i Posebnim porezom na motorna vozila za model bez opcija. Zbog kompleksnosti izračuna Posebnog poreza na motorna vozila mogu se pojaviti određena odstupanja, pa točnu cijenu konkretnog modela zatražite od ovlaštenog Mazda partnera.