Mazda6 Wagon

Sportska, dinamična spoljašnjost i unutrašnjost u čijem je središtu čovek

 

Predstavljajući kretanje u istinskom obliku i kombinujući vrhunsku izradu s vitkim sportskim izgledom, nit vodilja dizajnerskog izraza KODO – Duša pokreta udahnula je dušu u Mazdu6 Wagon. Nagrađivani dizajn KODO nadahnjuju elegantni, gotovo lebdeći pokreti i okretna snaga životinja poput geparda. Snažni stav, koji podseća na veliku mačku spremnu na skok, odražava vitalnost i energiju – u svakome ko ga vidi stvoriće emocionalnu reakciju.

 

Kao što je vidljivo u izrazito prostranoj unutrašnjosti usmerenoj na vozača, na novodizajniranom upravljaču, detaljima na kokpitu, svaki detalj Mazde6 Wagon se pažljivo razmatrao pri izradi kako bi se postigla vrhunska udobnost i sigurnosti, tako da možete potpuno uživati u radosti vožnje koja je pred vama.

  • Sportski izgled

   Sportski izgled

   Dizajn spoljašnjosti Mazde6 Wagon je dinamično proširenje našeg dizajnerskog jezika KODO. Gotovo lebdeće linije, sportski izgled i vitki obrisi pojačavaju osećaj kretanja. Karakteristična prednja LED svetla daju automobilu izgled poput tela mačke i pojačavaju njegovu intenzivnu prisutnost na putu. Noću prednja i zadnja LED svetla prodorno osvetljavaju okolinu, čak i na najmračnijim putevima. Oblik Mazde6 Wagon poboljšavaju 19-inčni aluminijumski naplatci, a zahvaljujući automatskim bočnim retrovizorima, imate jednu brigu manje.

   Sportski izgled

  • Luksuzne boje

   Luksuzne boje

   Nova luksuzna aluminijumska metalik boja karoserije – Machine siva daje automobilu autentičan metalni izgled zahvaljujući visoko razvijenoj tehnologiji lakiranja TAKUMINURI. Machine siva boja naglašava dinamični i senzualni dizajn KODO. Ovaj razvoj tehnologije boja nastao je u potrazi za izuzetnom lepotom mašina.

   Soul crvena luksuzna metalik boja nastala je kao otelovljenje strasti Mazde za automobilima. Duboka, intenzivno crvena boja zrači energijom emocija.

   Luksuzne boje

  • Unutrašnjost u čijem je središtu čovjek

   Unutrašnjost u čijem je središtu čovek

   Luksuzna unutrašnjost, u čijem je središtu čovek, u Mazdi6 Wagon, proširenje je dizajnerskog etosa Mazde, prema kojem se svaki detalj izrađuje od vrhunskih materijala i svrha mu je optimalna udobnost i povećan užitak u vožnji. Uz sedišta presvučena kožom, domišljato dizajniran sistem sedišta Karakuri, audio Sistem Bose®, memoriju položaja sedišta, električnu parking kočnicu i grejače zadnjih sedišta, prostrana kabina kao u biznis klasi, obećava udobnost i užitak u vožnji na bilo kojoj udaljenosti.

   Unutrašnjost u čijem je središtu čovek

  • Novodizajniran upravljač s grijanjem

   Novodizajniran upravljač s grejanjem

   Cilj filozofije dizajna u čijem je središtu čovek koju promoviše Mazda jeste postizanje idealnog okruženja za vožnju. Stoga smo poboljšali udobnost hvata upravljača i smanjili prekidače i poklopac vazdušnog jastuka radi ergonomije. Upravljač se zagreva ubrzo nakon pokretanja motora; tako su vam ruke zimi ugodno tople.

   Novodizajniran upravljač s grejanjem

  Prikazani model možda nije jednak modelima namenjenim lokalnom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi spoljne i/ili unutrašnje opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela.

  Prikazane cene su informativnog karaktera i ne predstavljaju obavezujuću ponudu. Molimo Vas da tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda partnera.

  Login