„Mazda3 SVP”

Istinski doživljaj vožnje

 

Vozite Mazdu3 TAKUMI i doživite trenutak kada vi i automobil postajete jedno. Dizajniran u skladu s Mazdinom filozofijom u čijem je središtu čovjek, uz pomoć poboljšane tehnologije SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS, automobil se odaziva na najmanji pokret i pruža osjećaj Jinba Ittai.

 

Budući da je opremljena sigurnosnim značajkama i-ACTIVSENSE, uključujući inteligentni sustav pomoći pri kočenju u gradskoj vožnji, sustav prepoznavanja prometnih znakova i kameru za vožnju  unatrag, vožnja i parkiranje dinamične Mazde3 TAKUMI na napučenim gradskim ulicama pravi su užitak.

 

Dok uživate u cesti i zabavi uz sustav MZD Connect, Mazda3 TAKUMI privlači pažnju kamo god ide, zahvaljujući nagrađivanom dizajnu KODO i sportskim 18-inčnim tamno lakiranim aluminjskim naplatcima koji naglašavaju njezinu dinamičnu osobnost.

 


Sportski 18-inčni tamno lakirani aluminijski naplatci

Kamera za vožnju unatrag

Ulazak u vozilo bez ključa - "pametni ključ"

Head-up zaslon sa sustavom prepoznavanja prometnih znakova*

 

*U kombinaciji sa satelitskom navigacijom

Inovacija Evo što Mazdu3 TAKUMI čini tako posebnom

DIZAJN

Sportska Mazda3 TAKUMI izgleda moćno i isklesano, a uz 18-inčne tamno lakirane aluminijske naplatke izgleda spremna na energični skok naprijed, čak i kada miruje. Dizajn KODO – Duša pokreta odražava se u smionim oblinama koje se prelijevaju u raskošnu, udobnu unutrašnjost. Izgrađena oko vas uz pomoć Mazdine filozofije u čijem je središtu čovjek, ergonomska kabina daje vam kontrolu zahvaljujući višebojnom Head-up zaslonu, sustavu MZD Connect i kameri za vožnju unatrag.

DIZAJN

Sportska, ali i elegantna

PERFORMANSE

Budite glavni

INFORMACIJE I ZABAVA

Uz sustav MZD Connect uvijek vam je zabavno i povezani ste

NAPREDNA SIGURNOST

Osjećajte se sigurno i udobno

Prikazani model možda nije jednak modelima namijenjenim bosanskohercegovačkom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela.

* Iskazana cijena sadrži troškove carine i PDV-a, bez dodatnih opcija.

Login