MX-5 RF

Neodoljiv stil uz dodatak duše

 

MX-5 RF savršen je odraz našeg nagrađivanog dizajnerskog jezika KODO – Duša pokreta. Savršenih proporcija, prekrasnih linija svojstvenima modelima fastback, ovaj sportski dvosjed uveseljava svakoga tko ga vidi. Svaka senzualna oblina i graciozna linija živo se ogledaju u našoj novoj boji karoserije, soul crvenoj Crystal, čije bogatstvo i dubinu morate vidjeti da biste u njih povjerovali.  

Zahvaljujući profinjenom dizajnu krova uživat ćete u novom osjećaju vožnje pod vedrim nebom, a istovremeno se osjećati sigurno u udobnosti vrhunske kabine. Unutarnji dizajn oplata karoserije koje se omataju oko vrata i tako šire vanjsku boju karoserije u unutrašnjost pruža onaj osjećaj Jinba-Ittai - osjećaj potpunog jedinstva s automobilom.  

 

Dizajn KODO – Duša pokreta u svom najsportskijem izdanju

Tehnologija lakiranja TAKUMI-NURI

Nova premium metalik boja – Machine siva

Aerodinamični dizajn kabine u obliku suze

 


Od 59.380 KM 
  • Elegantne linije koje se prelijevaju

   Elegantne linije koje se prelijevaju

    

   Elegantni krov Mazde MX-5 RF ima bočne stranice koji nježno padaju prema stražnjem dijelu i tako stvaraju kabinu u savršenom obliku suze. Krov s linijama koje se prelijevaju stapa se s ravnom linijom karoserije koja teče od niskog prednjeg kraja preko poklopca motora do stražnjeg dijela i tako stvara gracioznu silhuetu koja će nesumnjivo mamiti poglede.

   Elegantne linije koje se prelijevaju

  • Raskošni detalji u unutrašnjosti

   Raskošni detalji u unutrašnjosti

    

   Unutrašnjost Mazde MX-5 RF dizajnirana je da bi vozaču omogućila najviši stupanj udobnosti, a potpuna simetrija svih glavnih komandi izmamit će osmijeh na vaše lice. Mekana visokokvalitetna koža na sjedalima čini ozračje unutrašnjosti još opuštenijim i rafiniranijim.

   Raskošni detalji u unutrašnjosti

  • Tvrdi krov koji se sklapa najbrže na svijetu

   Tvrdi krov koji se sklapa najbrže na svijetu

    

   Zahvaljujući temeljito osmišljenom mehanizmu, dobili smo prekrasan krov koji se sklapa se za samo 13 sekundi. Gornji segmenti krova i stražnje staklo glatko i elegantno nestaju iz vida, dok se bočne stranice krova vraćaju u početni položaj. Ovaj zaista jedinstven novi dizajn razlikuje se od bilo kojeg modela rasklopivog tvrdog krova na tržištu.

   Tvrdi krov koji se sklapa najbrže na svijetu

  • Novorazvijena boja karoserije

   Novorazvijena boja karoserije

    

   Mazdinom tehnologijom lakiranja TAKUMI-NURI postiže se precizna visokokvalitetna završna obrada: čini se kao da je majstor ručno lakirao automobil. Privlačno primamljiva Machine siva boja izražava ljepotu snage i mehaničke preciznosti. Zahvaljujući snažnom kontrastu između svijetlog i tamnog te glatkom i gustom završnom sloju, doima se kao da je Mazda MX-5 RF isklesana iz jednog čvrstog čeličnog bloka.

   Novorazvijena boja karoserije

  • Prtljažni prostor ne pati

   Prtljažni prostor ne pati

    

   Pri osmišljavanju rasklopivog krova koji se sprema na kompaktan i učinkovit način, nije žrtvovana praktičnost Mazde MX-5 RF. Prtljažnik ima jednako prostora kao i kod modela s mekim krovom; dovoljno za dva standardna kovčega za ručnu prtljagu u zrakoplovu, a pritom automobil i dalje zadržava svoj prekrasan profil i elegantan dizajn. Savršen spoj stila i funkcionalnosti.

   Prtljažni prostor ne pati

  • Osjećaj jedinstva Jinba-Ittai

   Osjećaj jedinstva Jinba-Ittai

    

   Mazda MX-5 RF prenosi unutrašnjost van, a vanjštinu unutra na savršeno skladan način. Brisanjem granica između unutrašnjosti i vanjštine, postiže se veličanstven osjećaj Jinba-Ittai – osjećaj da su automobil i vozač jedno. Zakrivljene linije ploha karoserije stalno se neprimjetno prelijevaju u putničku kabinu na isti način kao i svježi zrak.

   Osjećaj jedinstva Jinba-Ittai

  • Dizajn upravljača

   Dizajn upravljača

    

   Omotajte ruke oko obruča upravljača presvučenim vrhunskom kožom prošivenom crvenim šavovima i s elegantnim kromiranim detaljima, dok upravljate glazbom pomoću praktično uklopljenih komandi audio sustava. Ergonomski je oblik napravljen za vaše ruke i omogućava vam brzo i jednostavno upravljanje na vijugavim cestama.

   Dizajn upravljača

  Prikazani modeli možda nisu jednaki modelima namijenjenim hrvatskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela.

  Prikazane cijene su informativnog karaktera i ne predstavljaju obvezujuću ponudu. Zbog kompleksnosti izračuna maloprodajne cijene, koja uključuje i posebni porez na motorna vozila, molimo Vas da točnu cijenu konkretnog modela zatražite od ovlaštenog Mazda partnera.

  Login