MAZDA2

ODABERITE OPREMU

mazda 2

challenge

Od 28.580 KM1

LED glavna prednja svjetla za odličnu vidljivost noću, klima-uređaj, centralno daljinsko zaključavanje, audio i Bluetooth komande na kožnom upravljaču, tempomat... – već osnovni paket opreme Mazde2 donosi više od najnužnijeg

udobna unutrašnjost

SJEDIŠTA S CRNOM TKANINOM

Unutrašnjost od crne tkanine osmišljena je zajedno s konceptom sjedIšta kako biste se manje umarali, a više uživali u putovanju i bolje se fokusirali na vožnju.

ULAZAK BEZ UPOTREBE KLJUČA

OSTAVITE KLJUČ U SVOM DŽEPU

Centralno daljinsko zaključavanje omogućuje jednostavno zaključavanje i otključavanje automobila pomoću daljinskog upravljača.

takumi

Od 32.580 KM1

Vožnja je udobnija uz automatski klima-uređaj i grijana prednja sjedišta, a sigurnija zahvaljujući senzorima za kišu i svjetlo te sistemima upozorenja za napuštanje saobraćajne trake (LDWS), nadzor mrtvih uglova (BSM) i upozorenja na bočni promet straga (RCTA)

 

klima-uređaj

opušteni čak i na vrućini

Visoka nivo udobnosti garantiran je u Mazdi2 2020 i tokom vrućih dana: prilagodite temperaturu u unutrašnjosti u skladu sa svojim željama.

kožni upravljač

udobnost i kontrola

Počastite svoje ruke našim elegantnim kožnim upravljačem s kontrolama za tempomat za održavanje zadane brzine vožnje i prilagodljivim ograničivačem brzine za duža putovanja.

takumi plus

Od 33.580 KM1

Sjedišta s kožnim presvlakama u jedinstvenoj crno-plavoj kombinaciji donose luksuz i prestiž, dok dodatnu udobnost donosi grijani obruč upravljača i samozatamnjujući unutarnji retrovizor. Vožnja je opuštenija uz inteligentni sistem podrške kočenju u gradu (SCBS)

AUTOMATIZIRANI KLIMA-UREĐAJ ZA KONTROLU KLIME

OSTANITE OPUŠTENI NA VRUĆINAMA I PO HLADNOM VREMENU

Jednostavan sistem koji automatski podešava klimu u unutrašnjosti na željenu temperaturu, dok vas grijani upravljač i sjedišta griju tokom vožnje.

NAPREDNE SIGURNOSNE OPCIJE

SIGURNOST I UDOBNOST NA PUTU

Uz podršku parking senzora, sistema nadzora mrtvih uglova i sistema upozorenja na bočni promet straga, manevriranje na prometnim mjestima postaje jednostavno.

pronađite mazda partnera

Pronađite lokalnog partnera