Mazda CX-3 SIP

Vrhunska razina dizajna

 

Elegantna i upečatljiva, Mazda CX-3 TAKUMI savršeno je oličenje dizajna KODO – duša pokreta. Ponosit ćete se kad vas vide u ovom automobilu: luksuzna unutrašnjost presvučena vrhunskom kožom Nappa i ambijent blago smeđih nijansi ostavljaju dojam zrele elegancije.


TEHNOLOGIJA SKYACTIV omogućava maksimalnu ekonomičnost i beskompromisne performanse, a G-Vectoring Control jamči izvrsnu upravljivost i stabilnost koje će zadiviti sve one koji voze ovaj automobil. Stvaranjem osjećaja Jinba Ittai, sjedinjenosti vozača i automobila, pružili smo vam istinski spektakularnu vožnju.

 

 

SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS – G-Vectoring Control

Dizajnerska filozofija u čijem je središtu čovjek

Atarktivni 18" lakirani aluminijski naplatci

Sjedala presvučena vrhunskom kožom Nappa i brušenom kožom


Inovacija Evo što model CX-3 čini tako posebnim

DIZAJN

Naša dizajnerska filozofija KODO – duša pokreta potpuno je usmjerena na vas. Glavni je cilj stvaranje emocionalne veze između automobila i vozača, pa je svaki detalj Mazde CX-3 TAKUMI pomno obrađen i doveden do savršenstva. Dinamična elegancija vanjštine i veliki 18" sjajno lakirani aluminijski naplatci predstavljaju jedinstvenu osobnost pa se izdvajate od drugih. U unutrašnjosti uživajte u vrhunskoj izradi i visokokvalitetnim materijalima, uključujući mekanu kožu Nappa i složene dvostruko prošivene detalje uz dizajn u čijem je središtu čovjek zahvaljujući kojem ste u samom srcu akcije.

DIZAJN

Dizajnirana da privlači pozornost

ZNAČAJKE

Izrada dovedena do savršenstva.

INFORMACIJE I ZABAVA

Tehnologija humanog sučelja nove generacije.

NAPREDNA SIGURNOST

Najmodernija sigurnosna tehnologija.

Galerija Istražite sitne pojedinosti iz svake perspektive

Prikazani modeli možda nisu jednaki modelima namijenjenim hrvatskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela.

Prikazane cijene su informativnog karaktera i ne predstavljaju obvezujuću ponudu. Zbog kompleksnosti izračuna maloprodajne cijene, koja uključuje i posebni porez na motorna vozila, molimo Vas da točnu cijenu konkretnog modela zatražite od ovlaštenog Mazda partnera.

Login