Mazda CX-3

Dizajn koji zadivljuje, pogon koji daje iznimne rezultate

 

Mazdin jedinstveni kompaktni SUV CX-3 dizajniran je i napravljen tako da slavi čisti užitak vožnje. Zahvaljujući nagrađivanoj tehnologiji SKYACTIV imate beskompromisne perfomanse te dinamičnu i odzivnu upravljivost, što CX-3 čini savršenim za vožnju po gradu i na otvorenoj cesti. Jinba Ittai, osjećaj jedinstva s automobilom, omogućuje vam SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS i stavlja vas u samo središte vožnje. 

 

 

Kombinacija elegantnog i dinamičnog dizajna KODO – duša pokreta uz inovativne značajke kao što je sustav MZD Connect odražavaju Mazdinu dizajnersku filozofiju u čijem je središtu čovjek, dok ručno izrađeni detalji u unutrašnjosti odišu iznimnom ljepotom. To je automobil koji uistinu pruža vrhunsku razinu udobnosti i performansi.

 

 

Sportske perfomanse i odzivna upravljivost s funkcijom G-Vectoring Control

Upečatljiv dizajn u čijem je središtu čovjek

Napredne sigurnosne značajke tehnologije i-ACTIVSENSE

Povezivost u automobilu i redizajniran grijani upravljač

Ubrzanje: 0 – 100 km/h za 10,1 sekundu*

Maksimalna brzina: 177 km/h*

Potrošnja goriva: 4,0 l/100 km*

Emisija CO2: već od 105 g/km*

 

*Brojke se odnose na sve modele Mazde CX-3 s dizelskim motorom 105 KS i ručnim mjenjačem.

Nagrade Inovativan dizajn i vrhunske performanse prepoznati su i nagrađeni

Mazda CX-3 osvojila je nagradu za dizajn Red Dot, priznanje za visoku kvalitetu dizajna. Međunarodni žiri ovu prestižnu nagradu za kvalitetu dodjeljuje samo za projekte koji se među usporedivim projektima značajno ističu zahvaljujući izvrsnom dizajnu.

Inovacija Evo što model CX-3 čini tako posebnim

DIZAJN

Elegantna ljepota naše dizajnerske filozofije KODO – duša pokreta istinski je odraz filozofije Jinba Ittai, emocionalne povezanosti automobila i vozača. Automobil je osmišljen za vas; od vrhunske vanjštine do prostrane kabine u čijem je središtu čovjek, opremljene Head-up zaslonom u boji i grijanim upravljačem sve u njemu pruža vam potpuno zadovoljstvo vožnje. Uz individualnost kojom možete izraziti vlastito ja, graciozne linije i smjele, čvrste proporcije Mazde CX-3 prekrasno su oblikovane da svatko u njima može uživati.

DIZAJN

KODO duša pokreta: dinamičan, sportski dizajn i vrhunska, visokokvalitetna izrada.

ZNAČAJKE

Tehnologija SKYACTIV pruža odzivnost i upravljivost uz nisku potrošnju goriva.

INFORMACIJE I ZABAVA

Sustav MZD Connect: intuitivan pristup zabavi i ključnim informacijama.

NAPREDNA SIGURNOST

Napredne sigurnosne značajke tehnologije i-ACTIVSENSE za maksimalnu sigurnost na cesti

Galerija Istražite sitne pojedinosti iz svake perspektive

car
car

upquote Kada vozite Mazdu, nikada ne vozite sami. Automobil i vozač u savršenom skladu. downquote

Prikazani modeli možda nisu jednaki modelima namijenjenim hrvatskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela.

Prikazane cijene su informativnog karaktera i ne predstavljaju obvezujuću ponudu. Zbog kompleksnosti izračuna maloprodajne cijene, koja uključuje i posebni porez na motorna vozila, molimo Vas da točnu cijenu konkretnog modela zatražite od ovlaštenog Mazda partnera.

Login