MAZDA6 HOMURA

SJAJAN NOVI PLAMEN

RASPLAMSAJTE SVOJU STRAST

Riječ „Homura“ na japanskom znači „vatra“ ili „plamen“. Ovim jedinstvenim izrazom našeg nagrađivanog dizajna Kodo Mazda6 Homura izražava kontroliran osjećaj energije. U kombinaciji s našom novom prekrasnom polymetal sivom metalik bojom, crni istaknuti dijelovi na vanjštini upotpunjuju iznimne nove detalje u unutrašnjosti kako bi rasplamsali vašu strast za vožnju.

SASTAVITE SVOJU Homuru

CRNI RETROVIZORI

Pokrovi ekskluzivnih crnih retrovizora elegantno nadopunjuju karoseriju u novoj polymetal sivoj metalik boji.

19-INČNI CRNI NAPLATCI

Posebno izdanje 19-inčnih crnih naplataka od aluminijske legure daje osjećaj snage i živosti.

VATRA IZ­NUTRA

Jedan pogled na crveno-crnu temu unutrašnjosti jasno pokazuje koliko je brige posvećeno detaljima koji se nadograđuju na precizan dizajn proizašao iz ruku naših vještih japanskih majstora. Rezultat je osjećaj superiorne udobnosti i elegancije, uz iskru strasti kao dašak profinjenog uzbuđenja koje donosi svaka vožnja.

Crni PROŠIVI

Odvažni crni prošivi na središnjoj konzoli i naslonu za ruke naglašavaju dojam luksuza ručne izrade.

SJEDALA PRESVUČENA CRVENO-SMEĐOM KOŽOM

Nijanse tamnocrvene i meka koža pobuđuju osjećaj luksuza i topline, stvarajući još dublju vezu između vas i vašeg automobila.

CRVENI PROŠIVI

Prošivi u živopisnoj crvenoj boji na ključnim elementima u putničkom prostoru, poput obloga vrata i ploče s instrumentima, daju dašak živosti i energije.

PLOČE S UZORKOM PČELINJEG SAĆA

Crne dekorativne ploče s teksturom pčelinjeg saća još su jedan pokazatelj precizne izrade koji doprinosi cjelokupnoj eleganciji i profinjenom ambijentu putničkog prostora.

STVORITE JAČU VEZU S MAZDOM6

Želite li otkriti više? Evo nekoliko načina na koje možete još bolje shvatiti zbog čega je Mazda6 Sedan toliko posebna.