LEGENDA SE NASTAVLJA

MAZDA MX-5 RF

ELEGANTAN IZ­GLED, UZ­BUDLJIV OSJEĆAJ

Kao savršen izraz sportske elegancije i dizajna u čijem je središtu vozač, Mazda MX-5 RF 2023 legendarni je roadster koji je sada dostupan i u novoj boji Zircon Sand. Kada sjednete za upravljač, on postaje dio vas – stvarajući jedinstvo između automobila i vozača tako da nikada nećete prestati žeđati za vožnjom.

KONFIGURIRAJTE SVOJU MAZDU ZATRAŽITE PONUDU

JINBA ITTAI – DINAMIČNA VEZA

U Mazdi se Jinba Ittai odnosi na jedinstvo između vozača i automobila koje proizlazi iz dizajna u čijem je središtu vozač i odzivnog upravljanja, koje vam daje osjećaj da je automobil dio vas.

DOŽIVITE DIZAJN KODO: DUŠA POKRETA

Naš dizajn Kodo: Duša pokreta obuhvaća duh pokreta i potiče vas da sjednete za upravljač automobila s prekrasnim proporcijama, gracioznim linijama i dramatičnim konturama.

ISTRAŽITE NOVE BOJE

Želite saznati koja boja najbolje odgovara vašoj osobnosti? Isprobajte novu Zircon Sand, Platinum Quartz ili Soul Red Crystal boju. Dobre vijesti? Ne možete pogriješiti. Uz karoseriju poput ove, oduzet će dah u bilo kojoj boji.

17-INČNI NAPLATCI

Elegantni naplatci naglašavaju energični duh i savršeno uravnotežene proporcije.

TVRDI KROV

13 sekundi zabave: potpuno automatski tvrdi krov koji se brzo otvara pruža dodatnu termalnu i zvučnu izolaciju za užitak tijekom cijele godine.

ZIRCON SAND

Upečatljiv, zemljasti ton nove Zircon Sand boje vanjštine odvažna je nova opcija boje za Mazdu MX-5 RF 2023. Inspirirana toplim tonovima pijeska i kamena, ova dinamična završna obrada ističe žućkaste i čak zelenkaste nijanse, ovisno o svjetlosti.

OTKRIJTE NOVE POSEBNE VERZIJE

Mazda MX-5 RF 2023 dostupna je u dvije posebne verzije: Kazari i Kizuna. Istražite upečatljive kombinacije boja i posebne dodatke u tim uzbudljivim novim verzijama.

ISTRAŽITE POSEBNE VERZIJE

STVORITE SVOJU JEDINSTVENU MAZ­DU

Unutrašnjost Mazde MX-5 RF 2023 dizajnirana je kako bi omogućila udobnost i optimalnu kontrolu u svakom trenutku. Odaberite između više načina na koje Mazdu možete prilagoditi sebi, npr. središnjom konzolom koja odgovara vašim potrebama ili sportskim sjedalima visokih performansi Recaro s integriranim zvučnicima u naslonu za glavu.

ELEGANTNA LED SVJETLA

Privlačna LED svjetla pridonose svježem, modernom izgledu i omogućuju odličnu vidljivost.

KAPACITET PRTLJAŽNIKA

Prtljažnik od 127 litara čini ovaj sportski roadster još praktičnijim.

BEŽIČNI APPLE CARPLAY + AUDIOSUSTAV BOSE

Korisnici iPhonea mogu se putem bežičnog Apple CarPlaya bez kabela povezati sa svojim omiljenim aplikacijama za zabavu te uživati u odličnoj kvaliteti zvuka audiosustava BOSE®. Korisnik ste Androida? Nema problema: još uvijek je moguće povezati se sa sustavom Android Auto i istovremeno puniti svoj telefon putem kabela.

KINEMATIC POSTURE CONTROL I AMORTIZERI BILSTEIN

DOŽIVLJAJ VOŽNJE

Kako bi se postigao još sportskiji osjećaj za vozača i još jači osjećaj jedinstva s novom Mazdom MX-5 RF 2023, nova tehnologija Kinematic Posture Control omogućuje bolju stabilnost pri skretanju pri većim brzinama, dok amortizeri Bilstein daju stabilnost i izvrsno prianjanje na tlo.

SIGURNOSNA TEHNOLOGIJA I-ACTIVSENSE®

DOŽIVLJAJ VOŽNJE

i-Activsense je Mazdin sustav profinjenih sigurnosnih inovacija koje vas upozoravaju na opasnosti i pomažu u izbjegavanju sudara ili ublažavanju njegovih posljedica. Razlika između dobre i inspirirativne vožnje krije se u povjerenju.

VOLE JE OBOŽAVATELJI I STRUČNJACI

Tijekom svoje 31-godišnje vladavine u kategoriji roadstera, Mazda MX-5 RF 2023 osvojila je bezbroj nagrada – i osvaja ih i dalje. I u budućnosti, Mazda MX-5 samo je sve bolja i bolja. Vozače diljem svijeta ushićuje svojim fokusom na „manju težinu, veću snagu“ u kombinaciji s dizajnom Kodo i iznenađujućom udobnosti.

OSTANITE U KONTAKTU S MAZDOM MX-5 RF

Otkrijte više o Mazdi MX-5 RF. Isprobajte automobil ili pročitajte naše brošure.

Konfigurator

Pronađite savršenu Mazdu MX-5 pomoću konfiguratora.

Konfigurator
Preuzmite brošuru

Proučite sve detalje u brošuri.

Brošure

Prikazana vozila možda nisu jednaka modelima namijenjenim bosanskohercegovačkom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela. Vozila mogu biti opremljena opcijskom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cijene su neobvezujuće preporučene cijene od strane Mazda South East Europe s uključenim PDV-om (17%). Ponudu konkretnog modela tražite od ovlaštenog Mazda partnera.