MAZDA CX-5

ODABERITE OPREMU

EMOTION

Od 49.980 KM1
Mazda CX-5 uključuje širok raspon standardnih značajki, od naprednog sustava nadzora mrtvih kutova do LED prednjih svjetala i autonomnog sustava kočenja u nuždi koji detektira pješake – sve što vam je potrebno za uzbudljiv i udoban doživljaj vožnje za cijelu obitelj.

INOVATIVNA SIGURNOSNA TEHNOLOGIJA

NAPREDNI SUSTAV NADZORA MRTVIH KUTOVA

Ponekad je teško paziti na mrtve kutove – posebno ako razgovarate s prijateljima ili obitelji. Zato Mazda CX-5 u svim razinama opreme ima senzore koji vam javljaju kad se u vašem mrtvom kutu nalazi vozilo, a obavještava vas i zvučno kada uključite pokazivač smjera radi promjene voznog traka.

VAŠ INFOTAINMENT CENTAR MAZDA CONNECT

8-INČNI ZASLON OSJETLJIV NA DODIR

8-inčni središnji zaslon koristi optičko vezivanje kako biste imali zaslon s tekućim kristalima i ploču osjetljivu na dodir. Na taj se način suzbija refleksija i prikazuje jasnija slika radi lakšeg, sigurnijeg pristupa sustavu Mazda Connect

CHALLENGE

Od 54.980 KM1
Uz elegantne 17-inčne naplatke od aluminijske legure, Mazda CX-5 pruža vam sve standardne značajke i više. Istaknuta značajka ove opreme odnosi se na dvozonski automatski klima-uređaj koji vašim putnicima omogućuje odabir postavki prema vlastitim željama za maksimalnu udobnost.

TEHNOLOGIJA AKTIVNE SIGURNOSTI

SUSTAVI POMOĆI VOZAČU

Sustav upozorenja na napuštanje voznog traka detektira oznake na cestovnoj površini i upozorava vozača ukoliko nenamjerno napusti vozni trak. Mazdin sustav pomoći za zadržavanje vozila u voznom traku omogućuje sigurniju vožnju tako da pruža odgovarajuće korekcije na upravljaču.

NEMA VIŠE RASPRAVA OKO POSTAVKI TEMPERATURE

KONTROLA KLIMA-UREĐAJA U DVIJE ZONE

Kad vruće sunce udara na samo jednu stranu automobila, teško se složiti oko postavki klima-uređaja. Sustav klima-uređaja za dvozonsku kontrolu prekida sve takve rasprave i omogućuje putniku i vozaču da odaberu vlastite postavke temperature. Jer svi su različiti, nije li tako?

ATTRACTION

Od 59.380 KM1
Mazda CX-5 uzdiže udobnost i praktičnost na novu razinu uz sustav informiranja i zabave Mazda Connect 7. generacije, dvozonsku kontrolu klime i grijani upravljač.

MAZDA CONNECT SA 10,25-INČNIM DISPLEJEM

SISTEM INFORMISANJA I ZABAVE

MAZDA CONNECT sa velikim displejem dijagonale 10,25 inča nove generacije i mnogo funkcija kada ga povežete sa pametnim telefonom. Povežite se sa aplikacijama za muziku ili zabavu i uživajte dok ste u pokretu. Sistem na jednostavan način prima ažuriranja softvera za buduće aplikacije u vezi sa povezivanjem.

UDOBNA VOŽNJA U HLADNIM VREMENSKIM UVJETIMA

GRiJANI OBRUČ UPRAVLJAČA

Područja upravljača koja dodirujete mogu se zagrijati pritiskom gumba, a nakon pola sata grijanje će se automatski isključiti. Dobrodošao osjećaj ugode za promrzle ruke tijekom hladnih dana.

REVOLUTION

Od 63.980 KM1
Mazda CX-5 vozaču nudi dodatnu podršku uz monitor s prikazom okoline 360° pri parkiranju i manevriranju na uskom prostoru. Također, tu su i električno pokretana vrata prtljažnika, kao i još nekim dodatni ukrasni detalji koji dodatno poboljšavaju izgled modela CX-5.

OTVARAJTE I ZATVARAJTE VRATA SA LAKOĆOM

ELEKTRIČNO POKRETANA VRATA PRTLJAŽNIKA

Uz električno pokretana vrata prtljažnika, sve što morate učiniti kako biste otvorili ili zatvorili vrata jest pritisnuti gumb. Gumbi kojiima se aktivira sustav nalaze se s unutrašnje i vanjske strane vrata, u putničkom prostoru na dolje lijevo pored upravljača te na 'pametnom' ključu.

HEAD-UP ZASLON

Head-up zaslon projicira ključne informacije u vaše vidno polje. Head-up zaslon (ADD) prikuplja najvažnije informacije o vožnji poput brzine, uputa navigacije i prometnih znakova te ih sve dovodi na središnje mjesto koje nije daleko od vaših očiju.

HOMURA

Od 65.380 KM1
Kamo god ide, Mazda CX-5 Homura ostavlja nezaboravan dojam s detaljima poput crno lakiranih 19-inčnih naplataka od aluminijske legure i kućišta retrovizora u crnoj boji koja naglašava luksuznu narav modela – a to je tek vanjština. Dekoracije s posebnim crnim uzorkom te crna sjedala od eko-kože i crni upravljač s crvenim šavovima stvaraju jedinstven stil unutrašnjosti koji nikad ne izlazi iz mode.

LUKSUZNA UDOBNOST NA PUTU

CRNA SJEDALA OD EKO-KOŽE

Mazda CX-5 Homura ima crna sjedala od eko kože radi dodatne udobnosti, uz dašak elegancije. Crveni šavovi, te središnji crni baršunasti dio čine sjedala još impresivnijima. Osim toga, crvena boja podudara se s detaljima na upravljaču i oblogama vrata.

DOBAR UKUS JE BEZVREMEN

CRNI NAPLATCI OD ALUMINIJSKE LEGURE

Kuda god prolazi, Mazda CX-5 Homura ostavlja nezaboravni dojam s 19-inčnim naplatcima od aluminijske legure u crnoj boji – boji koja je uvijek u modi.

Revolution Top

Od 72.380 KM1
Odaberite dodatnu udobnost i praktičnost uz Mazdu CX-5. Od integriranog sustava informiranja i zabave do sveobuhvatnog audiodoživljaja uz po mjeri skrojen audiosustav Bose – do profinjenih detalja koji stvaraju vašu vlastitu jedinstvenu, udobnu i elegantnu Mazdu.

PREPUSTITE SE GLAZBI

AUDIO SISTEM BOSE

Audiosustav Bose s tehnologijom kompenzacije buke AudioPilot omogućuje bogat i sveobuhvatni audiodoživljaj koji sve putnike u automobilu stavlja u središte glazbe. U suradnji s tvrtkom Bose iskusni inženjeri zvuka stvorili su sustav koji se prilagođava jedinstvenoj akustici Mazde CX-5.

BESPRIJEKORNO INTEGRIRAN NAVIGACIJSKI SUSTAV

NAVIGACIJSKI SUSTAV (OPCIJA UZ DOPLATU)

Ostanite povezani sa svojim automobilom i cestom bez nepotrebnog ometanja. Vaš sustav Mazda Connect omogućuje vam da se usredotočite na užitak u vožnji, dok vam jasno pokazuje put na središnjem zaslonu.

Takumi Plus

Od 77.780 KM1
Kamo god ide, Mazda CX-5 Takumi plus ostavlja nezaboravan dojam s detaljima poput sjajno lakiranih 19-inčnih naplataka od aluminijske legure – a to je tek vanjština. Sjedala presvučena finom crveno-smeđom kožom, umetci od pravog drveta, kromirani ukrasi i crna obloga stropa stvaraju u unutrašnjosti jedinstven stil unutrašnjosti koji nikad ne izlazi iz mode.

 

 

PREPUSTITE SE MUZICI

AUDIO SISTEM BOSE

Audio sistem Bose sa tehnologijom kompenzacije buke AudioPilot omogućuje bogat i sveobuhvatni audio doživljaj koji sve putnike u automobilu stavlja u središte muzike. U suradnji sa kompanijom Bose iskusni inženjeri zvuka stvorili su sistem koji se prilagođava jedinstvenoj akustici Mazde CX-5.

BESPREKORNO INTEGRISAN NAVIGACIONI SISTEM

NAVIGACIONI SISTEM (OPCIJA UZ DOPLATU)

Ostanite povezani sa svojim automobilom i putem bez nepotrebnog ometanja. Vaš sistem Mazda Connect vam omogućuje da se usredsredite na užitak u vožnji, dok vam jasno pokazuje put na centralnom displeju.

MAZDA CX-5

PREGLEDAJTE ILI USPOREDITE SVE FUNKCIJE

Postupak je vrlo jednostavan: odaberite dva automobila i uporedite njihove cijene, glavne funkcije i opremu.
 

Usporedi
DODATNA OPREMA

PRILAGODITE SVOJU MAZDU

Tko god je ikad sjedio u Mazdi CX-5, taj doživljaj nikad neće zaboraviti – jedinstvena veza između vozača i vozila. Uz originalnu Mazdinu dodatnu opremu taj osjećaj možete uistinu doživjeti i pomoću nje kreirati izgled Mazde do najsitnijeg detalja. 

ISTRAŽITE

OSTANITE U TOKU UZ MAZDU CX-5

Otkrijte više o Mazdi CX-5. Isprobajte automobil ili pročitajte naše brošure.