DODATNA OPREMA – ISTAKNUTO

MAZDA CX-5 STVORENA ZA VAS

Zbližite se s Mazdom CX-5 pomoću ekskluzivnih dizajnerskih dodataka. Bilo da se radi o sportskim aerodinamičnim dijelovima za prednji i stražnji dio vozila ili osvijetljenim oblogama praga, originalnom Mazdinom dodatnom opremom možete osmisliti vlastiti doživljaj vožnje i stvoriti dojam visoke kvalitete do posljednjeg detalja.

DODATNA OPREMA – ISTAKNUTO

OPCIJSKI ALUMINIJSKI NAPLATCI ZA MAZDU CX-5

Izradili smo pažljivo dizajniranu dodatnu opremu koja funkcionira savršeno s Mazdom CX-5. Crna sa srebrnim naglascima kako bi se postigao osjećaj kvalitete i čvrstoće. Ovi opcijski aluminijski naplatci naglašavaju stabilnost vozila smanjujući dojam visine vozila.

OSTALE ZANIMLJIVE INFORMACIJE

Mazda CX-5 2021 očarat će vas filozofijom koja se fokusira na vozača poboljšanom tehnologijom Skyactiv, stalnom evolucijom dizajna Kodo ili elegantnom ergonomijom. Otkrijte ostale dodatke u galeriji u nastavku kako biste vidjeli na koji način možete Mazdu još više prilagoditi svom individualnom stilu. 

OSVIJETLJENE OBLOGE PRAGOVA

Osvijetlite svoju Mazdu ovim osvijetljenim oblogama pragova s logotipom CX-5 u bijeloj boji na prednjim oblogama pragova.

SKLOPIVA KUKA ZA VUČU

Kad vam kuka za vuču nije potrebna, jednostavno je elegantno sklopite. Kad vozilom trebate nešto vući, izvucite je i spremni ste za vuču.

ZAŠTITNA LETVICA PRTLJAŽNIKA

Dvije letvice od nehrđajućeg čelika unose dašak luksuza u prtljažnik. Te letvice dokaz su posvećenosti detaljima.

KADICA PRTLJAŽNIKA

Kadica prtljažnika otporna na sve vremenske uvjete i prljavštinu ne samo da štiti prtljažnik, već nadopunjuje izgled vozila zahvaljujući elegantnom i modernom logotipu Mazda CX-5.

KROVNI NOSAČI I KROVNA KUTIJA

Šlag na kraju čine aluminijski krovni nosači koji nadopunjavaju izgled Mazde CX-5. Postavljanjem poprečnih poluga omogućen vam je najučinkovitiji prijevoz dodatnih stvari. 

OSTANITE U TOKU UZ MAZDU CX-5

Otkrijte više o Mazdi CX-5. Isprobajte automobil ili pročitajte naše brošure.