PAKETI OPREME MODELA MAZDA CX-30

ODABERITE OPREMU

osnovna oprema

Od 44.380 KM1

Već s osnovnom opremom ni u čemu nećete ostati uskraćeni. Na raspolaganju vam je bogati paket dodataka za povećanje aktivne i pasivne sigurnosti, izuzetna udobnost, sistem za zabavu i informiranje sa serijskom navigacijom, pa čak i vrlo kvalitetno ozvučenja sa 8 zvučnika.

led prednja svjetla

divan izgled i odlična vidljivost

LED prednja svjetla vam nevjerovatno bjelim svjetlom pomažu da vidite bolje i dalje. Takođe, dobro izgledaju. Elegantna svjetla su sastavni dio dizajna Kodo i graciozno se protežu zajedno sa konturama prednjeg branika u odvažan trouglasti motiv rešetke

presvlake od sive tkanine

PROFINJEN KVALITET I IZRADA

Presvlake od sive tkanine vrhunskog kvaliteta dostupne su već na osnovnim modelima i odražavaju prefinjenosti putničkog prostora potpuno nove Mazde CX-30. Pritom visokokvalitetni materijali presvlaka pružaju maksimalnu udobnost.

Plus

Od 47.780 KM1

Paket Plus podiže udobnost i lakoću korištenja na viši nivo. Serijski, između ostalog, sadrži pametni ključ, prednje i stražnje parkirne senzore s kamerom za vožnju unazad, grijana prednja sjedišta i upravljač, te 18-inčne aluminijske felge. Za one još zahtjevnije, tu su i 4 opcijska paketa.

presvlake od crne kože

savršeni spoj luksuznog i sportskog

Presvlake sjedišta koje dolaze s opcijskim paketom 'Luxury' izrađene su od crne kože najvišeg kvaliteta, stvarajući izuzetno luksuznu unutrašnjost u novoj Mazdi CX-30. Ovo ispunjava unutrašnjost odvažnim, sportskim osjećajem, nudeći istovremeno umirujuću udobnost.

električno pokretana vrata prtljažnika

otvaranje laganim dodirom

Za brz i jednostavan utovar i istovar, električno pokretanim vratima prtljažnika upravlja se laganim dodirom – na samim vratima, iz vozila ili elektroničkim ključem izvana u blizini vozila.

Već od 213.169,50 kuna

gt

Od 50.980 KM1

Nastup sa stilom garantiran je uz lakirane 18-inčne aluminijske felge s niskoprofilnim gumama, prilagodljiva LED prednja svjetla s dnevnim svjetlima karakteristične forme i profinjene detalje poput unutrašnjeg retrovizora bez okvira i detalja od satiniranog kroma

head-up zaslon s projekcijom na vjetrobran

head-up zaslon s projekcijom na vjetrobran

Važne informacije o vožnji, poput brzine i sigurnosnih upozorenja, dobivate točno u visini vašeg pogleda, pa nikada ne trebate skidati pogled sa zbivanja na cesti ispred sebe.

Duge vožnje bez stresa

Prilagodljivi radarski tempomat

Dok vozite, sustav cijelo vrijeme nadzire udaljenost između vašeg vozila i onog ispred vas, održavajući sigurni razmak. Ova značajka idealna je za duga putovanja autocestama.

gt plus

Od 54.180 KM1

I izgled i funkcionalnost i udobnost; izvana će vas impresionirati 18-inčne aluminijske felge, zatamnjena stražnja stakla i karakteristična LED svjetla, a iznutra maziti grijana prednja sjedišta i upravljač te kvalitetno ozvučenje. Uz opcijske pakete ni jedna želja neće ostati neispunjena

PRESVLAKE OD CRNE KOŽE

LUKSUZ I SPORTSKI DUH U JEDNOM

Presvlake od crne kože od najfinijih kvalitetnih materijala pružaju dašak luksuza u unutrašnjosti Mazde CX-30. Prostoran putnički prostor odiše odvažnošću i sportskim duhom, a istovremeno osigurava vrhunsku udobnost.

ELEKTRIČNO POKRETANA VRATA PRTLJAŽNIKA

OTVARANJE JEDNIM DODIROM

Brže i jednostavnije utovarivanje i istovarivanje omogućeno je otvaranjem električno pokretanih vrata prtljažnika samo jednim dodirom, i to na samim vratima prtljažnika, iz unutrašnjosti automobila ili daljinski na elektroničkom ključu.

OSTANITE U KONTAKTU POMOĆU MAZDE CX-30

Saznajte više o potpuno novoj Mazdi CX-30. Isprobajte automobil sami u probnoj vožnji ili potražite više informacija u našim brošurama

KONFIGURIRAJTE SVOJE VOZILO

Kreirajte vlastitu savršenu Mazdu CX-30.

SASTAVITE SVOJU