PAKETI OPREME MODELA MAZDA CX-30

ODABERITE OPREMU
 

Osnovna oprema

Od 45.980 KM1
Impresivan izgled i odlične performanse dolaze uz iznenađujuće bogat sadržaj osnovnog paketa opreme.

LED PREDNJA SVJETLA S UREĐAJEM ZA PRANJE

ODLIČNA VIDLJIVOST U SVIM UVJETIMA

Smještena pod oštrim kutem, prednja svjetla stvaraju upečatljiv izgled i omogućuju nevjerojatnu svjetlost čak i na najmračnijim cestama. Opremljena su uređajem za pranje kako biste mogli voziti s povjerenjem, bez obzira na vremenske uvjete.

VRHUNSKE TEKSTILNE PRESVLAKE

PROFINJENA KVALITETA I IZRADA

Presvlake od sive tkanine vrhunske kvalitete, dostupne već od najosnovnijih verzija, stvaraju suptilnu, no nepogrešivo profinjenu unutrašnjost u Mazdi CX-30. Visokokvalitetni materijali svih obloga unutrašnjosti pružaju maksimalnu udobnost.

Plus

Od 49.780 KM1
Vožnje bez stresa u gradu i izvan grada uz naš inteligentni sustav pomoći pri kočenju i sustav nadzora mrtvih kutova s upozorenjem na bočni promet iza vozila.

PRILAGODLJIVA LED PREDNJA SVJETLA*

DIVAN IZGLED I ODLIČNA VIDLJIVOST

Ne samo da prilagodljiva LED prednja svjetla poboljšavaju vidljivost, već sa svojim nevjerojatno bijelim svjetlom izgledaju prekrasno. Elegantna svjetla sastavni su dio dizajna Kodo i graciozno se protežu zajedno s konturama prednjeg odbojnika u odvažan trokutasti motiv rešetke.

*Uz opcijski paket 'STYLE'

SCBS S FUNKCIJOM DETEKCIJE PJEŠAKA

VIŠE SIGURNOSTI ZA SVE

Senzori nadziru brzinu i udaljenost od vozila ispred vas, a kočnice se pripremaju za zaustavljanje vozila u nuždi ili automatsko kočenje ako se previše približite. Funkcija detekcije pješaka uvelike poboljšava sposobnost automobila da izbjegne nepredviđene nesreće, pomažući vam da vozite još opuštenije, čak i prometnim gradskim ulicama.

Homura

Od 51.180 KM1
Mazda CX-30 2022 Homura stvorena je kako bi zadovoljila sve osjete. Novopredstavljena boja Platinum Quartz i dodatne dizajnerske značajke izdvajaju je od ostalih, dok vas unutrašnjost obavija u intimnu atmosferu kako bi vam prije svega bilo udobno.

DODATAN DAŠAK ELEGANCIJE

CRNA TKANINA S CRVENIM PROŠIVIMA

Visokokvalitetna sjedala s crnom tkaninom i crvenim prošivima unutrašnjosti daju luksuzniji izgled i dojam, čineći je još primamljivijom pri svakom otvaranju vrata kod ulaska i odlaska na put.

SVAKA JE SITNICA VAŽNA

CRNA KUĆIŠTA RETROVIZORA

Prekrasno upotpunjuju ljepotu vanjštine dodatno ističući skladne proporcije automobila.

GT

Od 52.980 KM1
Vožnje bez stresa noću uz prilagodljiva LED prednja svjetla i dodatna udobnost i praktičnost uz električno otvaranje vrata prtljažnika jednim dodirom.

PRILAGODLJIVA LED PREDNJA SVJETLA

SIGURNIJA VOŽNJA NOĆU

Iznimno napredna prednja svjetla automatski se prigušuju kada vam ususret dolazi drugo vozilo, dok se snop svjetla širi tijekom vožnje u zavojima kako biste s lakoćom vidjeli ispred sebe.

OTVARANJE JEDNIM DODIROM

ELEKTRIČNO POKRETANA VRATA PRTLJAŽNIKA

Brži i jednostavniji pristup prtljažniku omogućen je električnim otvaranjem vrata prtljažnika samo jednim dodirom, i to na samim vratima prtljažnika, iz unutrašnjosti automobila ili daljinski na elektroničkom ključu.

GT Plus

Od 56.580 KM1
Luksuz ujedinjen sa sportskim duhom donosi opcijske kožne presvlake anatomski oblikovanih sjedala.

LUKSUZ I SPORTSKI DUH U JEDNOM

PRESVLAKE OD CRNE KOŽE*

Presvlake od najfinije crne kože, uz električno namještanje vozačevog sjedala s memorijama položaja, unose dašak luksuza u putnički prostor Mazde CX-30.

*U kombinaciji s opcijskim paketom „LUXURY“

MAZDA CX-30 2022

PREGLEDAJTE ILI USPOREDITE SVE ZNAČAJKE

Postupak je vrlo jednostavan: odaberite dva automobila i usporedite njihove cijene, glavne značajke i opremu.

OTKRIJTE
DODATNA OPREMA

PERSONALIZIRAJTE SVOJU MAZDU

Mazda CX-30 dolazi sa širokom lepezom mogućnosti koje vam omogućuju da stvorite automobil samo za sebe – bez obzira želite li prilagoditi izgled, cestovne ili sigurnosne značajke ili napraviti samo nekoliko osobnih promjena u dizajnu.

ISTRAŽITE

OSTANITE U KONTAKTU POMOĆU MAZDE CX-30

Saznajte više o potpuno novoj Mazdi CX-30. Dogovorite probnu vožnju ili pregledajte brošure

Prikazana vozila možda nisu jednaka modelima namijenjenim bosanskohercegovačkom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela. Vozila mogu biti opremljena opcijskom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cijene su neobvezujuće preporučene cijene od strane Mazda South East Europe s uključenim PDV-om (17%). Ponudu konkretnog modela tražite od ovlaštenog Mazda partnera.