MAZDA CX-30

DODATNA OPREMA KOJOM ĆETE PERSONALIZIRATI AUTOMOBIL

UNESITE SVOJU OSOBNOST

Iako se u opremi naših standardnih modela već nalazi impresivan izbor udobnih i elegantnih značajki, Mazdina dodatna oprema pruža vam priliku stvoriti automobil s izgledom i osjećajem koji u potpunosti odgovara vašoj osobnosti.

Srebrna kućišta retrovizora

Ljepota je u najsitnijim detaljima. Nova srebrna kućišta retrovizora na vratima Mazdi CX-30 pridodaju diskretan dašak elegancije.

KROVNI NOSAČI

Šlag na kraju čine aluminijski krovni nosači koji nadopunjavaju sportski izgled Mazde CX-30. Dostupni u crnoj i srebrnoj boji, naglašavaju svaku opciju boje i obloge.

OSVIJETLJENE OBLOGE PRAGOVA

Naše obloge pragova od nehrđajućeg čelika štite ulaz od ružnih otisaka cipela, a istovremeno pružaju nepogrešiv dašak elegancije.

Bežični punjač

Ako imate mobilni telefon koji podržava QI bežično punjenje, možete se pozdraviti sa zapetljanim kabelima uz našu integriranu postaju za bežično punjenje.

SET ALUMINIJSKIH PAPUČICA

Naše visokokvalitetne sportske papučice od mat aluminija vašoj Mazdi daju vrhunski izgled i osjećaj koji će trajati još dugo vremena.

INTELIGENTNI SUSTAV PRTLJAŽNIKA

Inovativna sklopiva podnica prtljažnika u tri dijela omogućuje vam odjeljivanje prtljažnog prostora kako se vaš dragocjeni teret ne bi kotrljao u prtljažniku.

ODVOJIVA KUKA ZA VUČU

Odvojiva kuka za vuču nikada ne smeta izgledu vašeg automobila, no uvijek je spremna za sve što je preveliko ili preteško da bi stalo unutra.

VIŠE INFORMACIJA

Otkrijte kako možete prilagoditi svoju Mazdu CX-30. Obratite se lokalnom Mazdinom zastupniku koji će vas savjetovati u s odabirom.

OSTANITE U KONTAKTU POMOĆU MAZDE CX-30

Saznajte više o potpuno novoj Mazdi CX-30. Isprobajte automobil sami u probnoj vožnji ili potražite više informacija u našim brošurama