MAZDA3 SEDAN

ODABERITE OPREMU

Osnovna oprema

Od 42.380 KM1
Opušteno uživajte u vožnji bez napora uz radarski podržani inteligentni sustav pomoći pri kočenju, serijski navigacijski sustav, prepoznavanje prometnih znakova i head-up zaslon projiciran na vjetrobran.

SMART BRAKE SUPPORT

SIGURNIJE PUTOVANJE

Senzori nadgledaju brzinu i udaljenost automobila do vozila i prepreka ispred te se kočnice automatski aktiviraju ako se suviše približite

NE SKREĆITE POGLED S CESTE

HEAD-UP ZASLON PROJICIRAN NA VJETROBRANU

Pregledajte važne informacije o vožnji, npr. brzinu i sigurnosna upozorenja, točno ispred vas tako da se možete fokusirati na vožnju bez spuštanja pogleda.

Plus

Od 45.580 KM1
Stimulirajte svoja osjetila uz vrhunski audiosustav Bose i dvozonsku kontrolu automatskog klima-uređaja.

AUDIOSUSTAV BOSE*

PREPOZNATLJIV ZVUK

Audiosustav Bose s ukupno 12 zvučnika u svaku vožnju donosi koncertni zvuk.


*U sklopu opcijskog paketa „SOUND“

DVOZONSKI AUTOMATSKI KLIMA-UREĐAJ

POSTAVITE IDEALNU TEMPERATURU

Vi i vaši putnici imate odvojenu kontrolu klimatizacije. Nema potrebe za dijeljenjem iste temperature ako netko od vas preferira malo toplije ili malo hladnije.

GT

Od 48.980 KM1
Iskoristite sve prednosti naprednog sigurnosnog sustava i-Activsense i prilagodljiva LED prednja svjetla kako bi vožnja noću bila sigurnija.

PRILAGODLJIVA LED PREDNJA SVJETLA

SIGURNIJA VOŽNJA NOĆU

Iznimno napredna prednja svjetla automatski se prigušuju kada vam ususret dolazi drugo vozilo, dok se snop svjetla širi tijekom vožnje u zavojima kako biste s lakoćom vidjeli ispred sebe.

GT Plus

Od 51.780 KM1
Uz već serijski vrlo bogatu opremu, zahvaljujući mogućnosti odabira atraktivnih opcijskih paketa, udobnost i sigurnost vožnje u Mazdi3 nadilaze klasu kojoj automobil formalno pripada.

AUDIOSUSTAV BOSE*

PREPOZNATLJIV ZVUK

Audiosustav Bose s ukupno 12 zvučnika u svaku vožnju donosi koncertni zvuk.


*U kombinaciji s opcijskim paketom „SOUND“

KAMERE S PRIKAZOM OKOLINE 360°**

OLAKŠANO PARKIRANJE

Neka vas ne brine vožnja unatrag na parkirno mjesto ili u garažu. Sustav s četiri kamere i prikazom od 360° omogućuje vam sigurno manevriranje u uskom prostoru.


**U kombinaciji s opcijskim paketom „SAFETY“

ORIGINALNA MAZDINA DODATNA OPREMA

KONFIGURIRAJTE MAZDU3 U SKLADU SA SVOJIM POTREBAMA

Mazda3 je uvijek bila ikona dizajna u svojoj klasi. A s originalnom dodatnom opremom Mazde možete ići korak dalje i konfigurirati svoje vozilo u skladu sa svojim željama i potrebama.

OTKRIJTE

Prikazana vozila možda nisu jednaka modelima namijenjenim bosanskohercegovačkom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela. Vozila mogu biti opremljena opcijskom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cijene su neobvezujuće preporučene cijene od strane Mazda South East Europe s uključenim PDV-om (17%). Ponudu konkretnog modela tražite od ovlaštenog Mazda partnera.