Mazda3
Prava i uslovi korištenja
Mazda u BiH

Izjava o privatnosti

 

Connecta d.o.o. (u daljem tekstu: Društvo) brine o zaštiti Vaše privatnosti pri obradi Vaših ličnih podataka i svi lični podaci prikupljeni tokom posjeta na našim internet stranicama obrađuju se u skladu sa važećim Zakonom o zaštiti ličnih podataka. Naša web stranica uključuje i veze (linkove) na druge internet stranice, čiji sadržaj nije pod kontrolom Društva. Društvo ne može prihvatiti nikakvu odgovornost za sadržaj unutar tih internet stranica.


Prikupljanje i obrada ličnih podataka

 

Prilikom posjete našoj internet stranici, naš internet poslužitelj automatski bilježi ime vašeg davatelja internet usluga, internet stranice s koje nas posećujete, internet stranice koje zapravo posećujete kao i datum i trajanje Vaše posjete. Dodatni lični podaci pohranjuju se isključivo uz Vašu saglasnost, na primjer u slučaju registracije, ankete, takmičenja ili izvršenja ugovora.


Korištenje i dostupnost ličnih podataka

 

Connecta d.o.o. koristiće prikupljene lične podatke u svrhu evidencije kupaca i marketinške i srodne svrhe, uključujući korisničku podršku i mogućnost informiranja o novim proizvodima i uslugama. Vaši podaci biće prikupljani, pohranjeni i obrađivani u skladu sa važećim Zakonom, te će biti dostupni Društvu ili s njim povezanim društvima i mreži ovlaštenih partnera za potrebe marketinga i evidencije, uključujući korisničku podršku kupcima.


Dobrovoljnost učešća

 

Mi bismo željeli koristiti Vaše podatke kako bismo Vas obavijestili o našim proizvodima i uslugama, ali i kada nam je bitno Vaše mišljenje. Naravno Vaše učešće je potpuno dobrovoljno.


Sigurnost

 

Društvo koristi tehničke i organizacijsko sigurnosne mjere kako bismo zaštitili podatke koje kontrolišemo protiv slučajne ili namjerne manipulacije, gubitka, uništenja ili protiv pristupa neovlaštenih osoba.


Pravo na izmjenu podataka

 

Imajte na umu: Connecta d.o.o. zadržava pravo u bilo koje vrijeme uvesti promjene u specifikaciji i opremi. Sve prikazane specifikacije mogu varirati i možda nisu dostupne u Bosni i Hercegovini.

 

Slijedeći uslovi i odredbe vezane uz korištenje fotografija sa mrežnih stranica www.facebook.com/MazdaBiH


Uslovi i odredbe izdavanja i korištenja Facebook Timeline Mazdine naslovne slike

 

- Dozvoljeno je mijenjati fotografije koristeći se funkcionalnostima aplikacije

- Dozvoljeno je mijenjanje i čuvanje fotografija na lokalni medij (hard disk)

- Nije dozvoljeno dodavanje kopija fotografija prijetećeg, klevetničkog i/ili uvredljivog sadržaja

- Nije dozvoljeno korištenje fotografija u komercijalne svrhe

 


Pravila o povjerljivosti podataka servisa za povezivanje linkova AddThis

 

Izvod iz pravilnika o povjerljivosti podataka servisa AddThis na snazi od 07.05.2009.:

 

Koje podatke prikupljamo?

 

Tokom opšteg korištenja stranica, usluga ponuđenih na stranicama ili druge upotrebe naznačene u nastavku, prikupljamo lične, demografske i podatke o preferencama, e-mail adrese i druge lične podatke ("Lični podaci") od svih korisnika i posjetilaca stranice. Svi korisnici moraju prihvatiti primjenjive Uslove korištenja objavljene na stranici.

 

Također, prikupljamo određene podatke koji se ne mogu koristiti za identifikaciju korisnika i koje možemo ponuditi trećim stranama. Takvi ne-lični podaci obično uključuju zbirne podatke, preglede i druge podatke o korištenju te mogu uključivati, na primjer, statistiku o ukupnom broju korisnika, podatke vezane uz internet preglednike korisnika i uzorke korištenja widget aplikacija. Prikupljamo i ne-lične podatke o IP adresama svih korisnika radi dijagnostike problema na našem serveru i radi administracije stranica.

 

Kada koristite stranice, možemo stvoriti "kolačiće" na vašem računaru da bismo vam olakšali korištenje i održavanje korisničke sesije i možemo prikupiti lične podatke pomoću tih kolačića da bismo vas mogli identifikovati vezano uz ove stranice i pratiti vaše korištenje stranica u skladu sa ovim pravilima.

 

Svaki korisnik koji ostavi svoje lične podatke potvrđuje da je stariji/starija od 13 godina. U pravilu ne prikupljamo ni ne držimo lične podatke pojedinaca za koje znamo da su mlađi od 13 godina i niti jedan dio naše stranice nije namijenjen tome da privlači osobe mlađe od 13 godina. Držimo do zaštite privatnosti djece. Stoga, ako saznamo da je korisnik mlađi od 13 godina, preduzećemo mjere da se lični podaci tog korisnika izbrišu iz naših baza podataka i korisnik spriječi u daljem korištenju stranica.

 

Cijeli tekst pravila o povjerljivosti podataka potražite na http://www.addthis.com/privacy

Login