Krenite na put sa Mazdinim sustavom navigacije

 

Koju god Mazdu vozili, možete ostaviti svoje karte sa našim vrhunskim u potpunosti integriranim navigacijskim sustavom s najnovijim tehnologijama karata. Zajedno s velikim zaslonom osjetljivim na dodir, naši sustavi su intuitivni i jednostavni za korištenje i svi sustavi su dizajnirani kako bi omogućili vrhunski all-in-one multimedijalni užitak, ostavljajući vozaču prostor da se usredotoči na cestu

 

Značajke na koje treba pripaziti 

 

Ažuriranja karata - Ažurne karte mogu se kupiti od proizvođača, bilo kao datoteka za preuzimanje s interneta ili na SD kartici. To će vas brže dovesti s novim rutama do novih odredišta. 

 

Dodatne Karte - Vaš proizvođač može imati dostupne za prodaju dodatne karte razvrstane prema državi ili kontinentu. One su sjajne za putovanja u inozemstvo. 

 

Nadogradnja Softwarea - Ova besplatna ažuriranja omogućiti će da vaš sustav radi glatko i ujedno će ažurirati pozicije satelita.

 

Što će se desiti ako ne ažuriram moj navigacijski sustav?

 

Ako ste zaboravili ažurirati svoj ​​navigacijski sustav, povremeno vas može podsjetiti da preuzmete nove karte, ali to je samo podsjetnik i ništa više od toga. I dalje ćete biti u mogućnosti koristiti sustav, to samo znači da postoji mala vjerojatnost da možete završiti negdje gdije niste planirali!

Potreban vam je brz odgovor?

Potražite podršku za vaš navigacijski sustav

Odaberite vaše vozilo

1.Odaberite vaše vozilo

3.Podrška za vaš navigacijski sustav

 

  •  

 

Login