MZD Connect

Uvijek sigurno povezani

Nova Mazda3 isporučuje se s nevjerovatnim sistemom za povezivanje koji vas sigurno povezuje s vanjskim svijetom, bez ometanja u vožnji. Širok raspon mrežnih usluga putem pametnog telefona uključuje internetske radijske stanice iz cijelog svijeta, poruke, Facebook i Twitter. Slijedi nekoliko najvažnijih osobina sistema.

Informacije i zabava u Mazdi

Komunikacija

Čak i kada ste sami u automobilu, vaša porodica, prijatelji i poslovni partneri mogu putovati s vama kamo god pošli. Cijeli vaš svijet sad vam je nadohvat ruke.

Zabava

 

Muzika, novosti, sport ili radijske kontakt-emisije - sve je tu i lako se koristi. Jednostavno slijedite poruke na ekranu da biste pristupili željenom zabavnom programu.

Navigacija

Bez obzira jeste li na porodičnom odmoru, putujete poslovno ili izlazite na kafu, navigacijski sistem u vašem automobilu pomoći će vam da lako stignete do odredišta.

Postavke

Uživajte u najvećem nivou udobnosti i praktičnosti tako da podesite mogućnosti i postavke sistema prema svojim željama i potrebama.

Primjena

Za najbolji mogući doživljaj s novim sistemom za povezivanje iskoristite prednosti ponuđenih aplikacija koje vam omogućuju prilagođavanje postavki i smanjenje potrošnje goriva vozila.

Korisnička podrška

 

Kliknite ovdje da biste saznali više informacija o sistemu za povezivanje, je li vaš telefon kompatibilan te kako ažurirati i postaviti navigacijski uređaj.

 

Možete posjetiti i odjeljak čestih pitanja na web-linku  www.JCISupport, , gdje možete dobiti odgovore i rješenja za sve probleme sa sistemom ili nam se direktno obratiti putem e-pošte.

Login