brzinomjer

Digitalna servisna evidencija

Automobili se obično prate i servisi evidentiraju u papirnim knjižicama. U Mazdi smo razvili sistem digitalne servisne evidencije - sigurnu internetsku bazu podataka. Ovo pružamo za svako vozilo koje smo registrovali od 2006. Zašto to radimo?

 

Povećava vrijednost

Vaša digitalna servisna evidencija pruža informacije o servisima i pregledima izvršenim na vašem automobilu. Ažurirani zapisi povećavaju vrijednost vašeg automobila za ponovnu prodaju jer kupac može jednostavno provjeriti vjerodostojnu i tačnu istoriju servisiranja. Također vas izvještava o vašoj pokrivenosti uslugom Mazda Europe Service i mogućnostima produžene garancije.

 

Sigurna je

Ako ste potencijalni kupac ili želite prodati svoju Mazdu, dobro je znati kako su podaci sigurno spremljeni u centralnoj bazi podataka. To znači da nećete morati brinuti da ćete ih izgubiti i, što je još važnije, izbjegavaju se lažni unosi. Na primjer, budući da Mazda istorija servisiranja uključuje trenutnu kilometražu za svaki servisni unos, lako će se primijetiti ako je neko neovlašteno dirao brojač kilometara.

 

Praktična je

Primit ćete servisne podsjetnike prilagođene vašim navikama vožnje kako bismo osigurali da nikada ne propustite zakazani servis. Kada se na vašem automobilu izvrši servis, naši Mazda partneri mogu vam pružiti ažurirani ispis koji prikazuje sve servisirane stavke. Ako se vaša kopija digitalne servisne evidencije ošteti ili izgubi, možete zamoliti vašeg partnera za novu kopiju.

 

Potreban vam je brz odgovor?
Kampanja za Mazdu CX-5

Mazda CX- 5

Pioniri SKYACTIV TEHNOLOGIJE

Istražite naše inovacije
Login