Mazda parts

Mazda metlice brisača

Gotovo sve vaše odluke u vožnji ovise o jasnom, preglednom pogledu na cestu i stoga je od ključne važnosti da imate što čišće vjetrobransko staklo.

Originalne Mazda metlice brisača omogućuju najbolju vidljivost. Izrađene su tako da savršeno prianjaju uz nagib današnjih nagnutih, aerodinamičnih vjetrobranskih stakala i osiguravaju bolje brisanje.

 

rear wiper blade

Održavanje Mazdinih brisača

Učinkovitost metlica brisača ugrožavaju:

  • Ozon, zagađivači u zraku, sunčeva svjetlost i prašina zbog kojih se metlice troše čak i ako se ne koriste puno.
  • Temperature ispod nule uzrokuju lakše pucanje i trošenje gume
  • Visoke temperature iskrivljuju gumu

Obzirom da su istrošene metlice brisača opasne, morate ih mijenjati svakih šest do dvanaest mjeseci - čak i ako živite u suhom predjelu. Test učinkovitosti sistema brisanja vjetrobranskog stakla može biti sastavni dio vašeg redovnog zimskog i ljetnog pregleda. Zatražite fiksnu cijenu pregleda dvaput godišnje od svog lokalnog Mazda partnera.

Da bi vaše metlice brisača trajale duže:

  • Ne koristite metlice za struganje leda s vjetrobranskog stakla. Koristite originalno Mazda sredstvo za odleđivanje kako biste izbjegli ponovno zamrzavanje vjetrobranskog stakla.
  • Ne koristite metlice brisača na suhom staklu. Ako želite ukloniti nečistoće sa stakla, koristite originalno Mazda sredstvo za pranje stakla kako bi se metlice lakše pomicale.

Posjetite Mazda partnera za pomoć vezanu uz originalne Mazda metlice brisača.

Login