Mazda parts

Mazda filteri za gorivo

Zdravlje vašeg motora ovisi o učinkovitom filteru za gorivo. Bez njega motor gubi snagu, smanjuje se ubrzanje i povećava potrošnja goriva - ili još gore, dolazi do potpunog kvara motora.

Filteri štite gorivo u motoru od prljavština i osiguravaju da čisto gorivo uvijek teče ispravno. Zbog toga što gorivo prolazi kroz poseban filtrirajući papir, papir se tokom vremena začepi, postaje neučinkovit i potrebno ga je zamijeniti.

Za najveću učinkovitost potreban je papir visokog kvaliteta s velikom površinom te ispravne veličine i ispravnog broja pora. Upravo su takvi originalni Mazda filteri za gorivo: izrađeni su za Mazdine motore i imaju odličan kapacitet filtriranja, kao što je dokazano laboratorijskim testiranjima.

 

Filteri manjeg kvaliteta imaju vrlo slabu mogućnost pročišćavanja.

Uložili smo veliki napor i visoke standarde u razvoj Mazdinih originalnih dijelova i proces osiguranja kvaliteta. Stoga naše Mazda originalne filtere karakterizira vrlo nizak gubitak pritiska goriva. Originalni Mazda filteri za gorivo uklanjaju između 72% i 100% čestica. Filteri lošijeg kvaliteta uklanjaju samo između 16% i 39%.

Posjetite Mazda partnera za pomoć vezanu uz Mazda originalne filtere za gorivo.

Login