Predstavljamo Mazdu3, sportska kompaktna kombi-limuzina s karakteristično izrađenom unutrašnjošću u čijem je središtu čovjek.

 

Mazda3 Sport stvara dojam snažnog kretanja prema naprijed kroz svoj dinamičan oblik. Prekrasni izgled može zahvaliti našoj nagrađivanoj dizajnerskoj filozofiji ,KODO – Duša pokreta’; mišićava karoserija s izraženim konturama odražava snagu i fluidnost te pomaže ostvariti dinamičnije iskustvo vožnje u kojem ćete uživati. Snažni široki stav daje naslutiti uzbudljivu vožnju i upravljivost. Vanjština odražava energičnu napetost i osjećaj ritmičnih pokreta koji zahtijeva pozornost.

 

Unutrašnjost Mazde3, u čijem je središtu čovjek, izrađena je od vrhunskih je materijala s posebnom posvetom detaljima. Impresivno prostrana, luksuzno redizajnirana kabina sa sportskim sjedalima, električnom parkirnom kočnicom, šavovima u boji i mekanim materijalima pružaju vam udobnost koju trebate da biste uživali u vožnji. Novodizajnirana ploča s instrumentima, kožom presvučeni upravljač s grijanjem i kromirani obrubi ventilacijskih otvora dodatno poboljšavaju izgled kokpita.

  • Karakteristična LED svjetla

   Karakteristična LED svjetla

    

   Prepoznatljiva karakteristična LED svjetla uključuju antireflektirajuća prilagodljiva duga svjetla s funkcijom pranja, koja vam omogućuju odličnu vidljivost noćnu, a da pritom ne zasljepljuju druge vozače. Dnevna LED svjetla, prednja LED svjetla za maglu, stražnja LED svjetla i nova dinamična prednja LED svjetla pojačavaju upadljivo karakterističan izgled Mazde3.

   Karakteristična LED svjetla

  • Luksuzne metalik boje

   Luksuzne metalik boje

    

   Nova luksuzna metalik boja - Machine siva, u potpunosti odražava potragu za iznimnom ljepotom kod strojeva. Boja se nanosi pomoću tehnologije lakiranja TAKUMI-NURI i naglašava dinamiku i sportski dizajn. 

    

   Našu strast za automobilima potpuno utjelovljuje luksuzna metalik boja, Soul crvena – duboka, intenzivno crvena boja koja zrači energijom emocija.

   Luksuzne metalik boje

  • Novodizajnirani upravljač s grijanjem*

   Novodizajnirani upravljač s grijanjem

    

   Prostrana unutrašnjost Mazde3 u čijem je središtu čovjek pruža savršeno vozno okruženje, a sada je poboljšana i ergonomija kožom presvučenog upravljača i čvrst zahvat upravljača sa smanjenim prekidačima i pokrovom za zračni jastuk. Omogućava vozaču nadzor nad audio sustavom, nadzor vožnje, a također se i zagrijava ubrzo nakon paljenja motora i tako održava toplinu vaših ruku za vrijeme hladnih zimskih dana.

   Novodizajnirani upravljač s grijanjem

  • Mazdini aluminijski naplatci

   Mazdini aluminijski naplatci

    

   Novodizajnirani, elegantni 18-inčni aluminijski naplatci pojačavaju dojam koji privlači pažnju. Mazdini aluminijski naplatci izvanredno kombiniraju stil i performanse, imaju jednu od najlaganijih konstrukcija u klasi i osmišljeni su da bi smanjili prijenos buke s ceste i pojačali stabilnost.

   Mazdini aluminijski naplatci

  Prikazani model možda nije jednak modelima namijenjenim bosanskohercegovačkom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela.
  * Iskazana cijena sadrži troškove carine i PDV-a, bez dodatnih opcija.

  Login