Mazda6

Viša razina profinjenosti

Obiteljske pustolovine, produženi vikend pa i samo kratka vožnja do grada prava su vozačka uživancija kad se radi o novoj Mazdi6 Wagon. Jedan je od razloga predivan izgled pomno izrađenog profinjenog dizajna KODO: Duša pokreta . Naši najbolji majstori i dizajneri radili su svojim rukama, oblikovali svaku liniju i oblinu da bi postigli sofisticiranu razinu zrelosti i elegancije.

Koristili smo svoju ekskluzivnu tehniku lakiranja zvanu TAKUMI-NURI kako bismo udahnuli život upečatljivom izgledu Wagona našim najnovijim nijansama boja, soul crvenom Crystal i machine sivom metalik. Naša filozofija u čijem je središtu čovjek omogućuje dizajn Wagona koji prijateljima i obitelji donosi opuštanje i vrhunsku udobnost, a vama užitak u vožnji.

  • Dizajn KODO

   Dizajn KODO: Duša pokreta

   Moćna pojava na ulici te snažan i svrhovit stav nove Mazde6 Wagon suptilno su poboljšani privlačnim detaljima, uključujući nižim profilom. Dizajn KODO: Duša pokreta naglašava vitke konture i atletski, dinamičan izgled. Postignut je dojam dinamičnog kretanja prema naprijed, od sprijeda prema straga, čak i kada automobil stoji na mjestu.

   Dizajn KODO: Duša pokreta

  • Soul crvena Crystal

   Soul crvena Crystal

    

   Naša najnovija nijansa boje Soul crvena Crystal ističe sportsku energiju i eleganciju nove Mazde6 Wagon. Za njenu izradu osmislili smo ekskluzivnu tehniku koju zovemo TAKUMI‑NURI . Na taj način utjelovljena je vještina ručnog lakiranja i kvaliteta završne obrade majstora lakirera. Čestice aluminija koriste se za postizanje fine teksture nalik teksturi metala koju su vješti zanatlije doveli do visokog sjaja.

   Soul crvena Crystal

  • Ventilirana prednja sjedala

   Ventilirana prednja sjedala

    

   Prednja sjedala nove Mazde6 Wagon iznova su osmišljena kako bi bila šira i prilagođenija ljudskom tijelu radi pružanja bolje potpore za leđa i iznimne udobnosti na dužim putovanjima ili čak i na kratkom izletu. U kožna sjedala ugrađen je ventilacijski sustav koji uvlači vrući zrak između tijela i sjedala da bi vožnja bila što udobnija u svim vremenskim uvjetima. Sustav omogućuje trostupanjsku kontrolu jačine ventilacije.

   Ventilirana prednja sjedala

  • Dizajn unutrašnjosti u čijem je središtu čovjek

   Dizajn unutrašnjosti u čijem je središtu čovjek

    

   Svaki dio nove Mazde6 Wagon dizajniran je i pažljivo izrađen radi pružanja najveće moguće udobnosti i vozaču i putnicima. Odabrani materijali, npr. kromirana obloga s efektom satena i japansko drvo sen* na vratima naglašavaju luksuzan osjećaj dobrodošlice.

   *samo u opremi razine TAKUMI plus

   Dizajn unutrašnjosti u čijem je središtu čovjek

  • Stražnja sjedala

   Poboljšana stražnja sjedala

    

   Mazdin je prioritet udobnost za svakog putnika, a ne samo vozača. Stražnja sjedala nanovo su osmišljena radi pružanja bolje potpore za leđa i nove dimenzije udobnosti za opuštajuću vožnju. Putnici na stražnjim sjedalima mogu puniti omiljene uređaje pomoću dva USB ulaza na stražnjem središnjem naslonu za ruke.

   Poboljšana stražnja sjedala

  • Naplatci od aluminijske legure

   Moćni naplatci od aluminijske legure

   Nizak profil i sportski izgled nove Mazde6 Wagon pojačani su najnovijim dizajnom 17 i 19-inčnih naplataka od aluminijske legure. Odvažan dizajn ravnih i isklesanih krakova naglašava dinamično, tečno kretanje. 17-inčni naplatci od aluminijske legure u metalik sivoj, a 19-inčni naplatci od aluminijske legure u srebrnoj boji.

   Moćni naplatci od aluminijske legure

  Prikazani modeli možda nisu jednaki modelima namijenjenim BIH tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela.Prikazane cijene su informativnog karaktera i ne predstavljaju obvezujuću ponudu. Zbog kompleksnosti izračuna maloprodajne cijene, koja uključuje i posebni porez na motorna vozila, molimo Vas da točnu cijenu konkretnog modela zatražite od ovlaštenog Mazda partnera. U cijenu vozila uključen je i Paket dobrodošlice

  *Vozila su homologirana u skladu s novim postupkom homologacije WLTP Uredba (EU) 2017/1151; Uredba (EZ) 715/2007).

  Radi lakše usporedbe navedene vrijednosti odnose se na vrijednosti NEDC-a određene u skladu s Provedbenom uredbom (EU) 2017/1153.

  Kombinirane vrijednosti emisije CO2*:

  144 g/km za 2,0-litreni benzinski motor SKYACTIV-G, 145 KS, 6-stupanjski ručni mjenjač, 2WD

  144 g/km za 2,0-litreni benzinski motor SKYACTIV-G, 165 KS, 6-stupanjski automatski mjenjač, 2WD

  148 g/km za 2,0-litreni benzinski motor SKYACTIV-G, 165 KS, 6-stupanjski ručni mjenjač, 2WD

  119 g/km za 2,2-litreni dizelski motor SKYACTIV-D, 150 KS, 6-stupanjski ručni mjenjač, 2WD

  134 g/km za 2,2-litreni dizelski motor SKYACTIV-D, 150 KS, 6-stupanjski automatski mjenjač, 2WD

  135 g/km za 2,2-litreni dizelski motor SKYACTIV-D, 150 KS, 6-stupanjski ručni mjenjač, 4WD

  126 g/km za 2,2-litreni dizelski motor SKYACTIV-D, 184 KS, 6-stupanjski ručni mjenjač, 2WD

  134 g/km za 2,2-litreni dizelski motor SKYACTIV-D, 184 KS, 6-stupanjski automatski mjenjač, 2WD

  142 g/km za 2,2-litreni dizelski motor SKYACTIV-D, 184 KS, 6-stupanjski automatski mjenjač, 4WD

  156 g/km za 2,5-litreni benzinski motor SKYACTIV-G, 194 KS, 6-stupanjski automatski mjenjač, 2WD

  Radi lakše usporedbe navedene vrijednosti odnose se na vrijednosti NEDC-a određene u skladu s Provedbenom uredbom (EU) 2017/1153.

  Login