Mazda6 Sedan

Vrhunac profinjenosti dizajna KODO: Duša pokreta

Nova Mazda6 Sedan profinjenost izvana i iznutra postiže elegancijom punom samopouzdanja. Naši majstori zanatlije i dizajneri rukama su udahnuli život u svaku liniju i oblinu te na taj način digli razinu dizajna KODO: Duša pokreta na sljedeći stupanj zrelosti. Klasični, no atletski i čvrsti, sofisticiraniji izgled naglašen je prepoznatljivim plosnatim krilom i iznimnim nanovo osmišljenim prednjim svjetlima.

Našom tehnikom lakiranja TAKUMI-NURI pojačava se impresivna ljepota i profinjen karakter Sedana te se udahnjuje život dizajnu KODO: Duša pokreta. Uz naše najfinije materijale kabina je postala utjelovljenje profinjene izrade i suvremene elegancije vidljive u luksuznim materijalima za vrhunac profinjenosti, udobnost i užitak u vožnji.

  • Dizajn KODO – Duša pokreta

   Dizajn KODO: Duša pokreta

    

   Silueta nove Mazde6 Sedan zadivljuje svojim izraženim oblinama, preoblikovanim stražnjim dijelom i niskim profilom, što je čini neusporedivo osebujnom. Naš jedinstven dizajn KODO: Duša pokreta izražava moćno, dinamičko kretanje koje se prelijeva od sprijeda prema straga, čak i kada automobil stoji na mjestu.

   Dizajn KODO: Duša pokreta

  • Soul crvena Crystal

   Soul crvena Crystal

    

   Kako bismo napravili novu prepoznatljivu nijansu crvene boje karoserije naših automobila, trebali smo ponovno osmisliti način lakiranja automobila. Ekskluzivnom tehnikom koju zovemo TAKUMI‑NURI utjelovljena je vještina ručnog lakiranja i kvaliteta završne obrade majstora lakirera. Čestice aluminija koriste se za postizanje fine teksture nalik metalu visokog sjaja . Soul crvena Crystal naglašava protočnost linija, odvažnost oblina i izraz moćnog kretanja Sedana od sprijeda prema straga.

   Soul crvena Crystal

  • Evoluirane performanse sjedala

   Evoluirane performanse sjedala

    

   Prednja sjedala nove Mazde6 nanovo su osmišljena kako bi bila šira i prilagođenija ljudskom tijelu radi pružanja dodatne potpore za leđa i iznimne udobnosti tijekom svake vožnje. U kožna sjedala ugrađen je ventilacijski sustav koji uvlači vrući zrak između tijela i sjedala da bi vožnja bila što udobnija u svim vremenskim uvjetima.

   Evoluirane performanse sjedala

  • Dizajn unutrašnjosti u čijem je središtu čovjek

   Dizajn unutrašnjosti u čijem je središtu čovjek

    

   Svaki element nove Mazde6 dizajniran je i pažljivo izrađen radi pružanja najveće moguće udobnosti i vozaču i putnicima. Odabrani materijali, npr. kromirana obloga s efektom satena i japansko drvo sen* korišteni na vratima, naglašavaju osjećaj luksuznosti i dobrodošlice.

   *samo uz paket TAKUMI Plus

   Dizajn unutrašnjosti u čijem je središtu čovjek

  • Stražnja sjedala

   Poboljšana stražnja sjedala

    

   Mazdin je prioritet udobnost za svakog putnika, a ne samo vozača. Stražnja sjedala nanovo su osmišljena radi pružanja bolje potpore za leđa i nove dimenzije udobnosti za opuštajuću vožnju. Putnici na stražnjim sjedalima mogu puniti omiljene uređaje pomoću dva USB ulaza na stražnjem središnjem naslonu za ruke.

   Poboljšana stražnja sjedala

  • Naplatci od aluminijske legure

   Moćni naplatci od aluminijske legure

    

   Nizak profil i sportski izgled nove Mazde6 Sedan pojačani su najnovijim dizajnom 17 i 19-inčnih naplataka od aluminijske legure. Odvažan dizajn ravnih i isklesanih krakova naglašava dinamično, tečno kretanje. 17-inčni naplatci od aluminijske legure u metalik sivoj, a 19-inčni naplatci od aluminijske legure u jarko srebrnoj boji.

   Moćni naplatci od aluminijske legure

  Prikazani modeli možda nisu jednaki modelima namijenjenim BIH tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela.Prikazane cijene su informativnog karaktera i ne predstavljaju obvezujuću ponudu. Zbog kompleksnosti izračuna maloprodajne cijene, koja uključuje i posebni porez na motorna vozila, molimo Vas da točnu cijenu konkretnog modela zatražite od ovlaštenog Mazda partnera. U cijenu vozila uključen je i Paket dobrodošlice.

  *Vozila su homologirana u skladu s novim postupkom homologacije WLTP Uredba (EU) 2017/1151; Uredba (EZ) 715/2007).

  Radi lakše usporedbe navedene vrijednosti odnose se na vrijednosti NEDC-a određene u skladu s Provedbenom uredbom (EU) 2017/1153.

  Kombinirane vrijednosti emisije CO2*:
  142 g/km za 2,0-litreni benzinski motor SKYACTIV-G, 145 KS, 6-stupanjski ručni mjenjač, 2WD

  141 g/km za 2,0-litreni benzinski motor SKYACTIV-G, 165 KS, 6-stupanjski automatski mjenjač, 2WD

  146 g/km za 2,0-litreni benzinski motor SKYACTIV-G, 165 KS, 6-stupanjski ručni mjenjač, 2WD

  117 g/km za 2,2-litreni dizelski motor SKYACTIV-D, 150 KS, 6-stupanjski ručni mjenjač, 2WD

  133 g/km za 2,2-litreni dizelski motor SKYACTIV-D, 150 KS, 6-stupanjski automatski mjenjač, 2WD

  124 g/km za 2,2-litreni dizelski motor SKYACTIV-D, 184 KS, 6-stupanjski ručni mjenjač, 2WD

  133 g/km za 2,2-litreni dizelski motor SKYACTIV-D, 184 KS, 6-stupanjski automatski mjenjač, 2WD

  153 g/km za 2,5-litreni benzinski motor SKYACTIV-G, 194 KS, 6-stupanjski automatski mjenjač, 2WD

  Radi lakše usporedbe navedene vrijednosti odnose se na vrijednosti NEDC-a određene u skladu s Provedbenom uredbom (EU) 2017/1153.

  Login